Av STIAN KARLSEN

Overgangssummen skal være på £4,75 mill. med muligheter og betingelser for ytterligere en million. QPR betalte £6 mill. for å få Mutch til QPR fra Cardiff i sommer. 

Høye forventninger
Etter å ha levert bra for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff forrige sesong, så var det knyttet høye forventninger til 23-åringen. En midtbanespiller med nese for mål kunne fort bli den beste signeringen Harry Redknapp gjorde sommeren 2014, mente mange. 11 kamper, uten mål og skadeforfulgt så forlater Mutch QPR et knapt halvt år senere. 

Dårlig dekning
Med Mutch ute av troppen er det ikke mange sentrale midtbanespillere å ta av. Sandro er så mye skadet at han knapt kan regnes med, og skadet er også Alejandro Faurlin på langtidsbasis. Da står vi igjen med Fer, Barton, Taarabt, Henry og Kranjcar. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det blir for tynt i Premier League. 

M´Vila erstatteren?
Redknapp skal være med i kampen om Yann
M´Vila
, men her er det mange om beinet. En håndfull Premier League-klubber er på jakt etter mannen som er den russiske klubben Rubin Kazan sin eiendom. Franskmannen ville vært en fullgod erstatning for Mutch som nå har forlatt Loftus Road.

Det er faktisk ikke all verdens store sko å fylle...

U R´sss