Kan fort bli kaldt i nord

Klare hjemmefavoritter i kveld.

Av STEINAR SÆTHER

27 badge blackburn.pngDet tok meg et kvarter av første omgang for å skjønne at dette blei vanskelig, at vi ikke er en cup-klubb (i år heller). Uansett hvem vi stiller med nå og har gjort i veldig mange år, stopper det som oftest i fjerde runde - om vi i hele tatt kommer dit. Fredag kveld var det dytting av ball på tvers og bakover i en halv time, vi så ganske stødige ut i forsvar. Men kollektivt var det kollaps når det blei 0-1. Utover i andre omgang kom det seg noe, og jeg tør hevde at med Wells i skåringsform om dagen, ville vi (minst) utligna. Men kontringa i mot helt på tampen klarte vi ikke stå i mot. Det var egentlig kun spenning i ett minutt, og det var mellom det fjerde og det femte tilleggsminuttet, etter at innbytter Wells hadde redusert. Siden jeg hadde mulighet til å se godeste Braut Håland skåre, gjorde jeg det 🙂 

Langtur for oss i kveld. Helt til Blackburn, nesten ved polarsirkelen! Kan fort bli kaldt for oss der oppe, for Blackburn er et sted vi sliter nesten hver sesong. Hjemmelaget har sakte og sikkert jobba seg opp mot sluttspillsplass, er nå nummer 11 kun 6 poeng bak Preston som nederste lag inne i sona. Vi er fortsatt 14 etter forrige seier mot Leeds, 2 poeng mindre enn dagens vert - og mange minusmål verre!

"Svartbrenn" har fine 6-6-2 og 17-12 på Ewood Park, vi har 3 bortetap på rad og står med 5-1-7 og 17-24. Hjemmelget har som oss ingen nye navn å hoste opp de siste dagene. Men vi er uten Scowen som har reist nord og ned, det vil si, Sunderland i foreløpig divisjonen under oss. Wells er antagelig tapt for denne gang ettersom Burnley enten vil bruke ham sjøl, eller selge han til høystbydende. Vi har ikke råd til å by høyt! Ellers har så vidt Barbet begynt å trene igjen.

Vertene har to langtidsskada hvorav Dack er greit for oss, han har jo laga kvalme i vår forsvarsrekke en rekke ganger. Utover det virker den spillergruppa som har vært i gang til nå i sesongen, å være uendra og pigge.

Rovers har et godt ballegrep på oss gjennom en del år. De kommer også fra en bunnsolid forestilling som ga uttelling i form av 5-0 på Hillsborough mot uglene - som vi altså tapte 1-2 for i cupen fredag. Men det er grepet Rovers har på oss, samt at vi er uten Wells nå, som gjør at hjemmelaget stiller til start som ganske store favoritter. Mitt kampbilde før kampstart sier at dette kan komme til å ligne på bortekampen mot Brentford. Så mitt begredelige og ærlige tips er 3-0 til Rovers 🙁 

  • 2020

    Må si at jeg er veldig bekymret videre for denne sesongen. Mister den ene etablerte spilleren etter den andre for bare å erstatte de med 16 åringer fra Tottenham...Jeg er smertelig klar over denne FFP dommen( som jeg for øvrig ikke har følelsen av at andre klubber merkelig nok ikke sliter med), men er det ikke bedre å sondere terrenget for 24-25-26-27-28-29-åringer i de beste klubbene i League 1 og 2 i stedet for å hente guttespillere fra Tottenham? Hvorfor skal vi ha de? Da blir de jo bare gode innen de er 20 år og så må vi selge dem igjen til Southampton eller noe sånt?
    Vi må ha spillere som går rett inn på laget og er konkurransedyktige med en gang. Hent denne Clarke Harris eller hva han heter fra Bristol Rovers da i hvert fall , som er 24-25 år og har scora litt mål. Han koster vel ikke for mye. Hvis så ikke,kan Redknapp og Hughes betale summen av pensjonen sin. De er tross alt delaktig i at vi får kjøpenekt nå!!!

    2020-01-30 11:44:46
    [Svar]