Managerjakten!

QPR er for tiden managerløse. Det håper vi og tror på skal endre seg i løpet av kort tid, og akkurat nå er det en gammel kjenning som topper favorittlisten.

Av STIAN KARLSEN

Tim Sherwood, Darren Moore, Mark Warburton, Lee Bowyer, Michael Appleton har alle toppet listen i løpet av de nesten tre månedene som har gått siden Steve McClaren fikk sparken. Nå er det Gareth Ainsworth de fleste tror skal bli ansatt.

Gareth Ainsworth har sittet i førersetet som manager hos Wycombe i nesten syv sesonger. Han er en kulthelt for de fleste av oss som kjenner QPR, etter at han spilte på høyrevingen i klubben i perioden 2003-10. Det vil si at han var endel av det legendariske opprykkslaget fra League One i 2003/4-sesongen.Han har også hatt jobben som caretaker i QPR ved to anledninger i sesongen 2008/09, først da Iain Dowie fikk sparken på høsten og senere samme sesong da det var Paulo Sousa sin tur. Ainsworth har gjort det imponerende i Wycombe med svært begrensede midler, en erfaring han eventuelt vil få bruk for også i W12.

gareth.jpg
En ung Gareth Ainsworth spilte under Drillo og vår egen Lars Tjernås i Wimbledon
 

Darren Moore er fremdeles høy på listene, men Ainsworth er for tiden soleklar favoritt. På plassene etter dette finner vi caretaker Eustace og selvsagt Tim Sherwood.

Sesongens siste kamp gjennomføres i helgen, og etter dette må vi kunne forvente at en managerrolle må avklares i løpet av kort tid. Neste helg bør vi ha ting på stell for å ha best mulige forutsetninger for å lykkes neste sesong. Den avgjørelsen føles ekstremt viktig. Flere feiltrinn fra "blårussen" nå, så lukter det League One i korridorene på Loftus Road.
Dit skal vi ikke!!!

U R´sss

 • 2019

  Grunnen til at jeg mener Les Ferdinand må gå er at han ansetter trenere basert på følelser.
  Det liker vi jo mange måter.
  Men skal vi tenke sportslig og kynisk bør man gå for en modell som ala det Wolverhampton gjorde.
  Helt enig med Atle, for tynt grunnlag for oss å ansette en som har beholdt plassen med et lag med små ressurser.

  2019-05-04 09:27:51
  [Svar]
 • League One

  De kan ikke ansette Ainsworth som manager. Han er altfor uerfaren. Selv om Wycombe beholdt plassen sin med begrensende midler. Vi er da ikke Wycombe? Bør satse på en mer erfaren manager.

  2019-05-04 06:45:09
  [Svar]