Med grus i leira på KPFS?

Jeg gir oss et ørlite favorittstempel. Et ørlite et!

Av STEINAR SÆTHER

15 stoke badgeDet var en lettelse å se QPR spille en god forsvarskamp i samfulle spilleminutter. Når alt svaneflokken presterer foran vårt mål er to halvsjanser, er det vårt forsvar sin fortjeneste. Plasseringene og avstanden i forhold til medspillere og motspillere funka 100%, perfekte timede brudd, ingen feilpasninger på egen banehalvdel - i mine øyne sesongens beste kamp fra midten og bakover. Synd vi mangler det siste ekstra innafor motstanderens 16-meter. Statisk, ikke mange nok som følger på når BOS bruker musklene på kanten, Eze sine "ting" har blitt kjent og han overrasker sjeldnere nå enn i fjor høst, Hugill mangler frekkheten og aggresiviteten som de beste spissene har. Håper virkelig at bevegelser står på menyen når det trenes om dagen! 0-0 i Swansea var tap av to poeng sånn kampen gikk.

Endelig hjemme igjen. Pottemakerne fra bredden av Trent kommer ned en tur. De er litt forsterket etter januarvinduet kan det se ut som - uten at de er særlig mye å stole på. 6 spillere forsvant på lån eller fri overgang, 6 nye kom inn. Den mest profilerte nyervervelsen er veteranen James Chester, et fornuftig lån. Manager O`Neill har noen faste som spiller alt, men samtidig har det vært enkelte viktige pottemakere som har vært skjørere enn andre, og har vært, og er, på verkstedet til reparasjon.

Tallene i sekken de har på ryggen er totalt 10-4-18 og 29-49, som betyr plassen over nedrykk. De er da 5 poeng svakere enn oss som beholdt 17. plassen, fortsatt 9 poeng over nedrykk. Borte har Stoke svake 4-1-10 og 17-26. Ikke for det, i midten av januar slo de et litt surrete WBA 1-0 på The Hawthornes - for så å få rikelig med grus i leira når turen gikk til Derby. Tap 0-4 blei det der!

Vi har fortsatt bare Owens ute med skade, og ei heller noen med karantene. Stoke kan ha 5 mann ute hvorav 3 er viktige for laget (Clucas, MacClean og Shawcross). Det er uten tvil mye erfaring i laget uansett, flere med erfaring fra PL. Jeg mistenker laget, som hos mange av uforstålige grunner var en av opprykksfavorittene, har for lite ungdommelig pågangsmot. Derfor er de i andre enden av tabellen.

Så deilig det vil være om Hugill faktisk blir taktisk smartere i valgene sine foran mål. Det vil bety at han får de forløsende vinklene når han avslutter. Han er den i Championship med nest flest avslutninger utafor mål. 40 er et høyt tall... Og igjen, heia Oteh!

Jeg trur gjestene vil ha ballen mer enn svanene tirsdag, bortebane til tross. Men spiller vi en ny forsvarskamp tilsvarende tirsdag, er håpet lysegrønt med tanke på poeng. 1-0 til oss er det en viss logikk i, men 1-1 er ikke langt unna. HU på kupongen bør dekke opp denne.

 

 • 2020

  Omvendt psykologi pleierå hjelpe❤❤❤

  2020-02-15 16:41:17
  [Svar]
 • Managerskifte

  Jeg driter i alt jeg har sagt før.0-2 allerede hjemme mot svake Stoke..Ingen unnskyldninger her.

  2020-02-15 16:32:22
  [Svar]
  • Re: Managerskifte

   2-2
   Tror vi beholder MW litt til ;)

   2020-02-15 16:40:53