Young og Adel var tilbake for oss fra start etter skader, og de øvrige ni Rangers-spillerne på banen ved avspark var Kenny, Onuoha, Ferdinand, Traore, Diakite, Derry, Barton, Cisse og Zamora.

Vi starta kampen som et typisk bånnlag - med to balltap på midten i upressede situasjoner som skapte halvfarligheter for de røde, og ikke minst en kjempeblemme av Onuoha som sendte Suarez aleine mot Kenny. Sistnevne var heldigvis nede og reddet avslutningen fra søramerikaneren. 2-3 borte-hjørnespark seinere var det veldig nære baklengs igjen, men Young stod heldigvis i veien for kula som var på full fart inn i vårt bur. Noen minutter seinere var det Ferdinand sin tur til å redde like foran streken.

Vi hadde i det hele tatt ballen veldig lite i starten av kampen, og flere enn tre trekk med kula i laget var uhyre sjelden, hvis det i det hele tatt skjedde. Det lå minst èn Liverpool-scoring i lufta, for å si det sånn. Vi ble løpende etter, vi ble løpende imellom, og det så ikke ut som om vi hadde noen plan hverken framover eller bakover i det hele tatt. Etter et kvarter kom vi imidlertid til en avslutning, da Cisse skjøt utenfor etter fint samspill med Zamora. Kanskje vi kunne få til noe likevel?

Tja, vi fikk i alle fall demmet opp litt bedre for scouserne, som også begynte å surre litt med pasningene - heldigvis for oss. Ved et par anledninger fikk vi dessuten lagt litt trykk på Liverpool og skapte også et par halvsjanser. Etter 28 minutter fikk vi også vår første corner, og da stod det 1-11 i cornere. Men hvem bryr seg egentlig om antall cornere? ikke Cisse i alle fall, for etter 31 minutters spill var det veldig nære på scoring - til oss, da den franske eks-Liverpool-spissen vår skjøt knallhardt like utenfor.

Jo eldre kampen ble, jo mer sjøltillit fikk vi, og jo mer trøkk fikk vi på motstanderen. De siste 10 minuttene av 1. omgang var det derfor QPR som førte spillet. Men 0-0 til pause. I pausen ble forøvrig Traore byttet ut med Taiwo, etter at førstnevnte fikk seg en smell i en duell med Adam.

Vi startet friskt også etter hvilen, beholdt ballen i laget, og skapte et par halvsjanser. Men mål ble det ikke. Det vil si det ble mål, men ikke til oss. Bortelaget derimot tok ledelsen åtte minutter ut i omgangen, ved Coates. Utagbart for Kenny, forøvrig.

Etter scoringen virket det som om vi mista litt trua på at dette kunne gå. Og hvis det var noe som helst håp og tro, så virket det som det forsvant 18 minutter før slutt da Kuyt scoret etter at det en stund så ut som om det var keeper Kenny aleine mot Liverpool. Etter 0-2 var det bare ett spørsmål som skulle besvares: Hvor stor blir seieren til Liverpool?

Bare fire minutter etter det andre baklengsmålet tente imidlertid Shaun Derry, av alle, en gnist i oss da han hang og hang i lufta og headet inn corneren fra Adel. En herlig scoring, og Derrys første på...ja er det fem år Steinar? Vi fikk lagt et bra trøkk på gjestene etter goalen, og plutselig var det en annen mann som hang i lufta og nikket inn kula: Cisse utlignet mot gamleklubben! Herlig! Dermed var det et annet spørsmål som hang i lufta: Kunne vi slå dem?

Selvsagt kunne vi det, og jaggu gjorde vi det! Plutselig, et minutt på overtid, stod Mackie aleine med Reina. Og Jamie satte likegodt ballen mellom beina på Reina. 3-2! Smilefjes! Latter! Gledestårer!  Glem 2-1 i 1994! Vi har fått nye helter! Og de heter Derry, Cisse og Mackie! Herlig!

Hva skal man så si om enkeltspillere? Vel, kaptein eller ikke - nå må Barton få lov å sitte på benken. Han strør om seg med feilpasninger, og er ikke veldig imponerende i det defensive arbeidet heller. Zamora skuffet også mot de røde. I positiv retning må vi nevne Diakite. Midtbanespilleren begynner å bli en viktig spiller for oss. God med ballen, sterk i kroppen og gjør ikke minst manns jobb bakover. Også Ferdinand stod fram positivt mot Liverpool, og Taarabt viser at han har kreativiteten og teknikken intakt.

Men aller best på onsdag var moralen og innsatsen. Og for en gangs skyld hadde vi også litt flaks. For en inspirasjon dette er for resten av sesongen! Bring on Sunderland!

QPR-Liverpool 3-2 (0-0). Loftus Road, Premier League, onsdag 21. mars.

Scoringer: 0-1 53 min. Coates, 0-2 72 min. Kuyt, 1-2 76 min. Derry, 2-2 85 min. Cisse, 3-2 91 min. Mackie.

QPR: Kenny, Young, Onuoha, Ferdinand, Traore (Taiwo 45), Barton (Mackie 29), Derry, Diakite, Taarabt, Zamora, Cisse (Buzsaky 3).

Reserver: Cerny, Bothroyd, Gabbidon, Wright-Phillips.

Dommer: Howard Webb.

Tilskuere: 17.000.