De som så Warnock's pressekonferanse etter kampen mot MK Dons, stusset kanskje over mangelen på det sedvanlige engasjementet hos fyren.

Da var det de færreste som visste at Warnock hadde ledet sin siste kamp for QPR.

Assistentmanager Mick Jones og trener Keith Curle forlater også klubben.

- Det er klart jeg er skuffet. Samtidig føler jeg at vi har oppnådd svært mye. Jeg forlater klubben med en sterk følelse av stolthet, sier Warnock.

- Den største skuffelsen er vel egentlig at eierskiftet ikke kom tidligere. Det ville gitt meg muligheten til å hente inn de spillerne vi hadde blinket oss ut, noe som ville gitt oss en større sjanse til å overleve i Premier League, fortsetter han.

Fanden har vært på veggen lenge. Mangelen på hjemmeseiere og et stadig tydeligere nedrykksspøkelse for mye for Tony Fernandes og Amit Bhatia.

Fernandes er en ivrig twitrer, og skrev dette like etter kampslutt lørdag:
@tonyfernandes: Driving back to london. Lots to think about.

Styrelederen ga i kveld denne uttalelsen:

- Den siste tids svake resultater har sendt oss nedover tabellen, og styret følte dette var det riktige tidspunktet å gjøre noe.
Neil har hele tiden vært ærlig og profesjonell, og jeg vil rette en personlig takk til ham for den innsatsen han har lagt ned i klubben de siste 22 månedene, sier Fernandes.

Warnock fikk jobben 1. mars 2010, og berget sannsynligvis QPR fra en knallhard nedrykkskamp der vi stirret League One i hvitøyet.

Sesongen 2010/11 ble deretter en reise ingen QPR-fans glemmer, der vi feiret opprykk som mestere i mai.

Så startet prosessen som kanskje var begynnelsen på slutten for Warnock.
Det daværende styret ga ham lite eller ingenting til spillerkjøp, en fortvilt situasjon for en klubb som akkurat har rykket opp i en av verdens beste ligaer.

Da Tony Fernandes overtok, fikk Warnock penger. Men, da hadde han kun ti dager på seg til å hente inn forsterkninger. Ingen ideell situasjon, selv om man har både styrets vilje og solide pengesekk å rutte med.

I perioder har vi spilt veldig god fotball. Spesielt de første ukene etter at den nye spillerstallen var på plass satt formasjonene godt i laget.

Den siste seieren kom i begynnelsen av november. Etter dette har vi falt som en stein på tabellen.

Styret vil i kveld ikke si noe om hvem som blir Warnock's etterfølger.
Bookmakerne har imidlertid Mark Hughes som favoritt.

 

Til slutt tar vi med noe fine øyeblikk fra garderoben etter at QPR hadde sikret opprykket i vårens bortekamp mot Watford.