Av STIAN KARLSEN

Matt Ingram er siste tilskudd på stammen til ryktene om at Robert Green forsvinner fra QPR. Ingram er vår nye keeper og kom fra jobben som førstekeeper i Wycombe, hvor vår tidligere helt Gareth Ainsworth er manager for tiden. Ingram er 22 år og 191 cm på strømpelesten. Han ble kåret til den beste keeperen i League Two forrige sesong. 

Velkommen til QPR og lykke til!

Italiener med landskamper på høyreback?
Marco Motta har én landskamp for Italia, spilt for både Roma og Juventus, og kan nå komme inn på en korttidskontrakt i QPR. Motta spilte forrige sesong i Watford, men ble frigitt etter opprykket til Premier League. Mange vil tenke gammel og utdatert, men sannheten er at Motta fremdeles ikke har fylt 30 år. Det gjør han i mai. 

James Perch bør føle seg veldig truet dersom italieneren blir hentet. 

En Matt inn og en Matt ut?
QPR har avslått et bud fra Middlesbrough på Matt Phillips. Budet skal ha vært på ca £6 mill. QPR skal være villige til å la Phillips gå dersom prisen er riktig. Riktig pris er trolig £8-9 mill. Sjakk Matt? 

Diakite, Green og Adel Taarabt
En annen som kan forsvinne er vår "glemte" mann, Samba Diakite. Diakite er linket til våre naboer Brentford for å skaffe seg spilletid. Det har det ikke blitt i QPR denne sesongen, og vi gjør vel ikke annet enn å trekke lett på skuldrene dersom han skulle forsvinne. 

I tillegg så gjenstår det å se hvor Robert Green havner etter at vinduet stenger. Han forsvinner etter alle solemerker til Premier League og vi er altså allerede i gang med å finne en erstatter. Ingram mye sannsynlig. Svaret har vi garantert neste mandag klokka 00:00 når vinduet stenger. 

En siste lille digresjon er at en gammel helt, Adel Taarabt, kan være på vei til Milan fra Benfica. 26-åringen har ikke spilt en eneste kamp for Benfica siden overgangen fra QPR i sommer, men Milan skal være villige til å gi ham en mulighet. Han var en stor suksess sist han var der i siste halvdel av 2013/14-sesongen. 

Er dette det eneste han vil bli husket for i Portugal?