"Her skal det hviles spillere!"

Det var den første tanken som meldte seg da man så lagoppstillingen til denne matchen. Det var helt tydelig at Harry mener at det kommer viktigere kamper enn denne i tiden fremover.

Det var det ikke først og fremst i de bakre rekker denne tanken var gjeldende, selv om både Dunne og Hill ikke var tilgjengelige denne gangen. Midtstopperparet var denne gang Onuoha og Hughes med Simpson og Assou-Ekotto på hver sin back. Robert Green i mål som vanlig. Danny Simpson var gitt kapteinsbindet for anledningen.

På midtbanen så var det blottet for utfordrende vinger med O'Neil på høyre og Yun(!) på venstre. I tillegg var det fnnet plass til Kranjcar, Benayoun og Henry. På topp var det plenty av alternativer og ta av, men Harry hadde "ramlet" ned på at Maiga var et lurt valg denne gangen. Det er knapt så man kunne tro at det er mulig. Maiga må være en fantastisk spiller på treningsfeltet, for det han har vist i kamp tidligere holder knapt bedriftsnivå.

Med dette laguttaket var forventningene senket og bare man unngikk en skikkelig skrell så var det liksom greit.

Leicester trillet ball i hatt
I innledningen va det ikke vanskelig å se at det var "divisjonsforskjell" på lagene. Leicester trillet ball skikkelig med presisjon og fremdrift, mens QPR ble løpende mellom. Leicester, som for lengst er klare for opprykk, har heller ikke den store motivasjonen og sjansene uteble tross stort spillemessig overtak i starten.

Kranjcar og Maiga
Sakte men sikkert kom QPR mer med i kampen, og begynte å skape noen småsjanser. Spesielt venstresiden med Yun klarte å skape noe offensivt, og da var som regel også Kranjcar involvert når det ble farlig. Kombinasjonen Kranjcar og Maiga kunne fort gitt nettsus i den første omgangen. Først ved et veggspill og en Kranjcar-avslutning fra 18 meter, men Schmeichel Jr. i Leicester-buret fikk slått ballen over mål og til corner.
Den andre anledningen satt Kranjcar opp Maiga glimrende, men avslutningen fra 10 meter skrudde hårfint på utsiden av stengene. Kranjcar var også svært nær etter en Yun-dødball som endte i møljespill foran Schmeichel, men dansken reddet skuddet til kroaten fra kloss hold.

Nære også for hjemmelaget
Siste delen av første omgang var langt mer underholdende enn den innledningen. Robert Green måtte i aksjon ved et par anledninger det siste kvarteret av omgangen, uten at det var virkelig stor fare på ferde.

Heldige som unngikk utvisning
I slutten av første og starten av den andre omgangen så skal vi være glade for at QPR forble 11 mann på banen. Først gjør Assou-Ekotto noen finter han ikke kan, og måtte "rette" opp situasjonen med en takling på kanten av det lovlige. Dommer Scott Duncan tok opp det gule kortet og reprisene viste at det var en riktig avgjørelse. Niko Kranjcar fikk et helt greit gukt kort på tampen av den første omgangen, og hadde han ikke allerede hatt gult kort så hadde han blitt tildelt et i starten av den andre omgangen. Det som så ut til å være et soleklart gult kort nummer to, ble vinket videre av dommeren. Heldig ved den anledningen.

Bytte i pausen
Yossi Benayoun gjorde svært lite ut av seg på høyresiden i den første omgangen, og da syntes Harry det var på tide at Shaun Wright-Phillips kunne gjøre seg fortjent til sin altfor høye lønn de siste 45 minuttene. Lenge siden "stemmen-i-gresset" har spilt obligatoriske minutter for QPR nå.

1-0 Nugent
Midtveis i omgangen kommer scoringen. David Nugent skled gjennom venstresiden av forsvaret til QPR og pasningen fra Danny Drinkwater var perfekt vektet. Nedum Onuoha kommer akkurat forsent til å hindre avslutningen i det lengste hjørnet. Selve avslutningen er det lite å si på og Green kan neppe lastes for denne. Scoring til hjemmelaget hadde ligget i luften siden lagene byttet side.

Nære for Yun, gult til Schmeichel
Supersub Zamora entret banen til fordel for Maiga med 20 minutter igjen. Yun kjemper etter en tilsynelatende håpløs ball, Schmeichel kommer ut på sekstenmeteren. Yun er først på ballen og får vippet den over keeperen og de to spillerne kolliderer etterpå. Det ender i gult kort til Schmeichel og et resultatløst frispark fra Kranjcar på sekstenmeteren til Leicester.

Så kom det røde...
Det lå også et rødt kort i luften. Assou-Ekotto ble mannen som sanket det. 78 minutter spilt. Liten kompensasjon for at Kranjcar ikke fikk sitt andre gule tidligere i omgangen. Taklingen fra Assou-Ekotto er et greit gult kort, på ingen måte stygt, men det gule er vanskelig å argumentere mot. Med 1-0 mot, 10 mot 11 på banen og ikke all verden å spille for så ble de siste minuttene ganske intetsigende. Kranjcar måtte vike plass for Ravel Morrison uten at dette utgjorde noen forskjell.

Best på laget
Kranjcar gjør en hederlig kamp og er med på alt QPR produserer offensivt, og sammen med Yun så syntes undertegnede at dette var våre to beste menn. Maiga er nok en gang en skuffelse og Benayoun/SWP var så godt som usynlige hver sin omgang på høyresiden.

Bakover på banen er det greit solid håndtverk (fotverk??) som blir utført. Assou-Ekotto blir utvist, men gjør ellers en ganske ok kamp sammen med resten av backfireren. Hughes som midtstopper var absolutt et alternativ til å leve med.

Da har vi sikkert mange uthvilte spillere klare til kamp på mandag allerede. Da venter Watford på Loftus Road

Leicester-QPR 1-0 (0-0)
Mål: Nugent (68)
Rødt kort: Assou-Ekotto

Dommer: Scott Duncan

QPR: Green, Assou-Ekotto, Hughes, Onuoha, Simpson, Yun, O'Neil, Benayoun (SWP 45), Kranjcar (Morrison 82), Henry, Maiga (Zamora 70)