Superhoops 136

Sesongens tredje, men forhåpentligvis ikke siste, Superhoops er nå på vei til postkassene. Det neste kommer helt sikkert, spørsmålet er bare når.

Av DAG HÅKON HELLEVIK

SH 136 gikk til trykkeriet bare et par dager før årets sesong ble stengt ned, så til en forandring er medlemsbladet fullstendig oppdatert. I den grad dette er en trøst - noe det kanskje ikke er.

Vi har større saker om en avholdt og velkjent manager, en avholdt og velkjent eks-spiller og en avholdt og velkjent medsupporter - blant mye annet. Vi er  igjen oppe på våre vante 100 sider etter at et par utgaver har vært litt tynnere. Vi bringer også det vi trodde var en foreløpig oppsummering av prestasjonene til damelaget, U18-laget og U23-laget, men som i alle disse tre tilfellene viste seg å bli en rapport om sesongavslutningen. I tillegg får du vite hvem det var som i 1923 satte den rekorden som Frank Sibley slo i 1963, og du får en bitteliten dose kongenytt.

Kongen.jpg

Bladet inneholder også den gledelige nyheten at QPR tenker seg til Norge med en stor delegasjon i forbindelse med årets supportercup - skrevet før vi begynte å tvile på om årets supportercup i det hele tatt lar seg arrangere. Den tid den sorg sier vi nå, men vi må ha i bakhodet det kan hende at verken turneringen eller QPR-besøket blir noe av.

Det eneste som er sikkert er at bladet bare går ut til QPR Norways betalende medlemmer - og får du det ikke er det enten fordi du ikke har meldt flytting eller fordi du ikke har betalt kontingent. Begge deler er i så fall noe du snarest gjøre noe med!

 

  • Superhoops

    Til dere som gjør det utrolig hyggelig å være medlem i supporterklubben til QPR. Det er med stor glede at jeg kan sette meg ned å nyte vårt medlemsblad fra perm til perm. Det er for meg en høytid at dere tar dere tar tid til dette fantastiske arbeid. Det er bare en ting å si til dere, TUSEN TAKK.

    2020-04-05 08:00:26
    [Svar]