Supportercupen lørdag 6. juni er AVLYST

Supportercupen skulle i år ha feiret 30-års jubileum med stor fotballfest både på dagtid og kveld. Cupen var flyttet tilbake til Snarøya og selv trekningen til gruppespillet var foretatt.  For QPR Norway sin del så var vi tildelt to plasser av til sammen 36 lag.  

 QPRNorwaylogo_182x179.png

 

Supportercupen har dessverre blitt avlyst som en følge av myndighetens stans av alle idrettsarrangementer frem til 15. juni. Supporterunionen ser imidlertid på mulighetene av å gjennomføre turneringen i løpet av høsten, uten at det har fremkommet noen potensiell dato. Det vil trolig bli tatt en avgjørelse om dette innen utgangen av april. Blir det ingen supportercup til høsten så blir det jubileum neste år – første lørdag i juni 2021. 

 

 

 

Som mange av dere har lest både på nettsiden vår og i Superhoops, så hadde vi allerede en avtale i havn om besøk fra QPR i London. Ved siste opptelling så ville klubben komme til Norge med ni personer fra administrasjonen og klubbens akademitrenere. Disse skulle, i tillegg til å besøke supportercupen og vårt eget kveldsarrangement, også holde et seminar om talentutvikling og gjennomføre treningsøkter med spillere i alderen 10-16 år på Hønefoss.  

thumbnail_32_Andy_DHH.jpg
2020 avlyst. Her fra 2019 representert ved Dag Håkon Hellevik og Andy Sinton. Førstnevnte til venstre dersom det hersker tvil. 

Vi er veldig lei oss for at dette nå ikke blir noe av. Det var lagt ned en god jobb med planlegging og vi er sikre på at denne helgen ville blitt en stor opplevelse for alle som hadde deltatt. Hadde cupen avviklet på oppsatt dato ville gruppen fra England trolig ikke ha kommet til Norge likevel på grunn av den usikre situasjonen alle land står i for tiden. De QPR-ansatte har selvsagt sin egen sikkerhet å ta hensyn til. Vi hadde imidlertid fått beskjed om at de ville ta en endelig avgjørelse på turen til Norge omkring 1. mai. 

I den store sammenhengen er imidlertid både Supportercupen og vårt eget QPR-arrangement som små parenteser å regne. Det som teller nå er å følge myndighetenes råd til hvordan situasjonen i Norge kan bedres, samtidig som vi håper at epidemien også lar seg bekjempe i andre land. Supportercupen kommer helt sikkert tilbake, og vi har fått en foreløpig bekreftelse fra klubben i London om at turen til Norge ikke er avlyst, men utsatt.  

Takk til dere som allerede hadde meldt dere klar for årets supportercup. Vi trenger dere neste gang også. 

Lagbilde supportercup.jpg
Lagbilde fra 2019 

  • 2020

    Til hælvete med hele viruset!!Skulle ønske det viste seg som en skikkelse: Da skulle jeg med mine 193 cm og 115 kilo kasta meg inn i sklitackling på det med QPR-drakta✌

    2020-04-09 20:19:57
    [Svar]