Av STIAN KARLSEN

QPR er i Dubai for tiden og Taarabt har tatt seg bryet med å la seg intervjue. Det er sjeldent stoff! (video i bunn av artikkel) 

Adel Taarabt er elsket og hatet. Holder man med QPR så har man garantert sterke meninger om den 25-årige marrokaneren. Det er imidlertid lang tid siden han spilte noen stor rolle for QPR på banen. Nå tyder ting på at han kan ha noe godt å bidra med og hans forhold til Chris Ramsey virker til å være langt bedre enn hva tilfellet var med hans forgjenger Redknapp. 

- Chris Ramsey er en god trener og bra kar i tillegg. Han elsker og lever fotball. Han er hva QPR trengte. Han har gitt oss intensitet på trening og det overføres til matchene. 

Kan bli en viktig bidragsyter
Taarabt har vært ute i kulden lenge og har hatt meget begrenset med spilletid under Redknapp. Nå håper han på en startplass mot Arsenal om en uke. 

- Selvsagt vil jeg spille mot Arsenal. Jeg ønsker å starte og husker sist gang jeg spilte mot dem. Da scoret jeg og hadde en god kamp. Jeg har slitt med en strekk og var derfor ikke med mot Hull, men jeg skal være klar til dette oppgjøret. 

- Jeg håper av hele mitt hjerte at QPR klarer å beholde plassen. 

Mer voksen?
Adel ser fremdeles ikke 100% veltrent ut, dømt ut fra bildene på Dubai-turen, men virker mer på plass mentalt. Kan han endelig ha blitt "voksen" da? 
Gudene skal vite at QPR hadde trengt en kreativ offensiv midtbanespiller med målteft etter at Leroy Fer ble skadet. 

Koser seg i Dubai
Chris Ramsey har tatt med seg spillerstallen til varmere strøk for å forberede seg til den viktige serieinnspurten. Det meldes om gode treningsforhold, ekstrem varme, bra intensitet og god stemning i troppen. La oss håpe at det gjør susen!

U R´sss