Siste frist for Tabelltips

Tabelltippingen har en tidligere deadline i år enn tidligere, ettersom vinduet for permanente overganger stengte allerede 9.august. Leveringsfristen denne gang er fredag 17. august, dagen før sesongens tredje seriekamp.

Sylla
Ikke mange hadde tippet at Sylla skulle spille sesongens første kamp!

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Årets konkurranse har samme format som tidligere. Du skal sette opp årets Championshipklubber i den rekkefølgen du tror de vil ha ved sesongslutt i mai. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 24.

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen, med nummerering - uten noen form for digital sminke. Slikt skaper merarbeid når vi skal sortere rekkene og sammenligne dem.

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2019/20. Er vi i godt humør deler vi også ut noen ekstrapremier. Vinneren i sesongen vi har bak oss var Gudmund Baustad, som tok pokalen hjem med svært klar margin. Han får forhåpentligvis trøyepremien sin i løpet av august.

Konkurranseregler:
* Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering, og ett poeng for nesten riktig plassering  med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poeng vinner.

* Ved likhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.

* Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.

* Skulle noen klubber få poengtrekk er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng  som teller.

Send bidraget ditt til:   «  daghakon@pilzie.ch  »

Skriv - og det er veldig viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.

Konkurransen er bare åpen for supporterklubbens medlemmer, det vil si deltakere som har betalt medlemskontingent innen utgangen av sesongen 2018/19. Leveringsfrist er fredag 17. august.

Overvintring
Hva angår overvintringen, så var det seks spillere fra seriestarten i august 2017 som også spilte i seriestarten mot Preston forleden. Ingen deltakere klarte å pirke inn samtlige, så premien gikk derfor til en av i alt fire som hadde identiske bidrag med fem av seks riktige navn.

De seks var Joel Lynch, Jake Bidwell, Mass Luongo, Josh Scowen, Luke Freeman og Idrissa Sylla. Våre fire vinnerkandidater hadde alle de fem første, men samtlige hadde Conor Washington som sjettemann. Idrissa Syllas deltakelse i kampen var det i det hele tatt svært få av årets bidragsytere som så komme.

Med årets nye regel hvor vi vektlegger svartidspunkt i stedet for å trekke lodd var det imidlertid lett å kåre vinneren. Staale Sunde hadde sine navn klare nesten en uke før noen av de øvrige, og vant på det.