Vi avslutter sesongen...

...med en severdig og underholdende kamp.

leeds-lufc-shield

Av STEINAR SÆTHER

For ei uke siden holdt vi i hevd en god statistikk mot Birmingham. 3-1 lot seg høre, og igjen var det unggutta som fikk oppmerksomheten de fortjente. At flere av dem har noe å gjøre i førsterekka framover neste sesong, er jeg ikke i tvil om.

Da nærmer vi oss de siste noenognitti minuttene av årets sesong. En tur opp til Yorkshire og Leeds er siste post på programmet for Olly og disiplene. Det undres på om ikke Olly lar enda to ungdommer få første gangs spilletid på Elland Road, det gjelder Phillips og Owens.

De liljehvite fra Leeds er på plassen over oss og har like lite som oss å spille for - foruten å ende nettopp den ene plassen over. Leeds er nr 14 og har ett lite poengs forsprang. Legg merke til at vi har en positiv statistikk fått de siste årene.

Ingen vits i å overdrive analysen når vi er hvor vi er. Jeg tenker dog at denne kampen har alle muligheter til å bli en severdig og artig fotballkamp. Ser for meg 4 til 6 mål fordi begge prioriterer de unge talentene, som har mest interesse av å vise seg fram. Skal jeg driste meg til et aller siste resultattips blir det 3-2 til hjemmelaget fordi vi imponerer altfor sjelden på reis. Men det kan fort ende motsatt, og det ville gledet mitt blå-hvite hjerte storligen.

Jeg takker for meg så langt. Det kan godt hende vi snakkes i august når det sparkes i gang igjen med nye spillere (og ny manager?), og resultatet av FFP-straffen har satt seg. Til dess, ha en flott sommer 😊

  • Manager

    Sorry Holloway, tror at du må slippe noen andre til roret i QPR.

    2018-05-06 17:40:41
    [Svar]