De to første målene i 2-3 tapet kom etter innlegg fra WBA's høyre side.

Kommentatorene snakket etterpå om et perfekt angrep, men sannheten var at vårt eget forsvar ikke hang med i svingene, bokstavelig talt.

I dag medgir Hill at hans dager på backplass kan være talte.

Ydmyk Hill
- Beina bærer meg ikke lengre, ikke på backplass i alle fall, sier 33-åringen til nettavisen West London Sport.

Det var svært så synlig opptil flere ganger i kampen mot høytflyvende West Bromwich, som åpenbart hadde gjort hjemmeleksa.
QPR ventet i det lengste før de offentliggjorde lagoppstillinga. Etter kampen var det enkelt å forstå hvorfor, men det hjalp altså ikke.

- Jeg har blitt straffet på farta noen ganger, og det er vel ingen hemmelighet at denne posisjonen ikke er den jeg føler meg mest komfortabel i, sier han.

Årets spiller
QPRs supportere kåret Hill til lagets beste spiller forrige sesong. Det skyldtes en rekke gode kamper fra sin posisjon i midtforsvaret.
Hvorfor Hughes valgte Hill i på backplass sist lørdag virker litt rart. Spesielt med tanke på at vi hadde både Onuoha og Traoré på benken.

Hill forsøker å strø litt optimisme i elendigheta som har sendt oss til bunns på tabellen.

- Spillemessig har vi ikke vært i nærheten av de standardenene som ble satt før sesongstart. Jeg skjønner ikke helt hvorfor. Alt vi kan gjøre er å nullstille oss selv og prøve på nytt. På dette nivået blir personlige feil straffet svært hardt. Så snart vi får luket ut dette, vil resultatene komme, mener Clint Hill.

Fernandes står bak Hughes
Det hører med til historien at styreleder Tony Fernandes ikke er i nærheten av å sende Mark Hughes på dør. Det slo han fast med følgende Twitter-meldinger lørdag kveld:

 "No team except the first game [a 5-0 home defeat to Swansea] has outplayed us. We need a consistent four defenders not changing every week especially right and left back. Mark is the right man."
For all those calling for change, this is the team that outplayed Spurs and gave Chelsea a damm [sic] good game and you want change. No way
."