Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Supporter'n

jal_front

Supporter'n

John Arild Løken fra Gan på Romerike er en av de som har bidratt sterkest til supporterklubbens resultater i den årlige supporterturneringa. Besøkene på Loftus Road fikk imidlertid en dårlig start.
front

Supporter'n

Anders Hove fra Hammerfest er en av 60-70 supportere som var medlem i supporterklubben som ble stiftet på slutten av syttitallet. Entusiasmen for QPR har ikke avtatt for den nå 53 år gamle læreren, som opprinnelig er fra Lillehammer.
supportern_front

Supporter’n

13 år gamle Kim Sakariassen fra Kristiansand har siden 2008 sett hele 12 QPR-kamper ringside. Sin første kamp så han på Madejski stadion som 7-åring,
front_dhh

Supporter’n

Superhoops-redaktør Dag Håkon Hellevik er en av supporterklubbens mest bereiste, og står med hele 72 offisielle kamper ringside. Og da har vi ikke tatt med treningskampene. Det startet så tidlig som i 1972.
asg_sor_front

Supporter’n

Asgeir Sørensen fra Stjørdal var en av svært få norske QPR-fans som var til stede på Etihad da QPR berget PL-plassen etter tidenes mest dramatiske sluttminutter mot Manchester City.
front_bjornhansen

Supporter’n

Bjørn Idar Hansen fra Tromsø soper stadig vekk med seg premier fra supporterklubbens lager. 11 ganger har han sett QPR ringside, den aller første på hjemmebane - Alfheim stadion.
front_hyvik

Supporter’n

Thomas Hyvik fra Halden har sett seks kamper på Loftus Road. Ingen oppgjør har endt med tap.
fans_ks

Supporter’n

I jubileumsåret vårt starter vi en ny sesong med supporterpresentasjoner. Da er det helt naturlig å starte med sjefen sjøl, Kåre Svang fra Hønefoss, som har et imponerende antall turer til England på samvittigheten.
bn

Supporter’n

Bjørn Nærum fra Mandal var en av svært få nordmenn på tribunen da Gordon Jago's menn gjorde comeback i engelsk toppfotball en varm augustdag i 1973.
staal_front

Supporter’n

Sandra Staal har rukket å se seks oppgjør med QPR siden første tur i april 2005. Det ligger i blodet.

Kalender