Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Supporter'n

.

Supporter'n

Douglas Wilson er en av de trofaste som svært ofte bidrar til at supporterklubben kan stille lag i den årlige supporterturneringa. Innimellom har han rukket 30 oppgjør med QPR ringside.
.

Supporter'n

Morten Sakariassen fra Kristiansand er sannsynligvis supporterklubbens sprekeste. Han har 11 maratonløp på samvittigheten. QPR ble favorittlaget i opprykkssesongen 1972/73.
Supportern

Supporter'n

Det nærmer seg 10-årsjubileet for tidenes QPR-match, opprykksfinalen på Wembley i 2014. Da er det helt på sin plass å løfte fram en av de omlag 100 norske QPR-supporterne som var på stadion denne magiske dagen, Simen Vilbo Hanstad.
Supporter

Supporter'n

Pål Morten Borgli fra Sandnes er mannen bak det norske flagget som av og til er synlig på Loftus Road. Først tur til Loftus Road var en maidag i 1995.
Svein Bjørnå

Supporter'n

Etter en pause på omlag 10 (!) år, kjører vi en ny runde med supporterpresentasjoner. Først ut er Svein Christian Bjørnå fra Høvik. Han er en av svært få norske supportere som var på Wembley da QPR spilte sin så langt eneste FA-cupfinale.
jal_front

Supporter'n

John Arild Løken fra Gan på Romerike er en av de som har bidratt sterkest til supporterklubbens resultater i den årlige supporterturneringa. Besøkene på Loftus Road fikk imidlertid en dårlig start.
front

Supporter'n

Anders Hove fra Hammerfest er en av 60-70 supportere som var medlem i supporterklubben som ble stiftet på slutten av syttitallet. Entusiasmen for QPR har ikke avtatt for den nå 53 år gamle læreren, som opprinnelig er fra Lillehammer.
supportern_front

Supporter’n

13 år gamle Kim Sakariassen fra Kristiansand har siden 2008 sett hele 12 QPR-kamper ringside. Sin første kamp så han på Madejski stadion som 7-åring,
front_dhh

Supporter’n

Superhoops-redaktør Dag Håkon Hellevik er en av supporterklubbens mest bereiste, og står med hele 72 offisielle kamper ringside. Og da har vi ikke tatt med treningskampene. Det startet så tidlig som i 1972.
asg_sor_front

Supporter’n

Asgeir Sørensen fra Stjørdal var en av svært få norske QPR-fans som var til stede på Etihad da QPR berget PL-plassen etter tidenes mest dramatiske sluttminutter mot Manchester City.