Navn: John Arild Løken
Alder: 55
Bosted: Gan på Romerike
QPR-supporter siden: 1973

Hvorfor QPR
Jeg holdt med Crystal Palace, men i 1973 rykket Palace ned. Jeg var da 14 år og medgangssupporter, og tenkte at jeg ikke kunne holde med et lag som rykket ned. Da Palace var et London-lag bestemte jeg meg for å skifte til et annet London-lag. QPR rykket denne sommeren opp i toppdivisjonen, og med det fine navnet og de fine draktene, var valget enkelt. Siden da har jeg vært trofast til QPR i gode - og ikke minst onde dager.

Første kamp live
Min første kamp med QPR opplevde jeg på Loftus Road i oktober 1977. Jeg gikk den gang på gymnaset i Lillestrøm, og vi var på klassetur til London. I stedet for å besøke Madam Tussaud`s Wax Cabinet, som de fleste i klassen gjorde, tok jeg med to andre gutter på fotballkamp. Det var fint å se stadionet for første gang, men resultatet var nedslående. Dave Thomas var akkurat overflyttet til Everton, og han var sterkt delaktig i at QPR tapte 1-5.

Foreløpig siste kamp live
Min foreløpige siste kamp live overvar jeg på Loftus Road den 4. november 2012. Etter først å ha vært på årets årsmøte i supporterklubben tidlig søndag morgen skulle vi så ta plass på tribunen for å se QPR banke Reading. Som vanlig, for min del, ble det et skuffende resultat i kampen som ebbet ut med 1-1.

Beste kamp live – og hvorfor
For meg er det ikke vanskelig å peke ut den beste kampen jeg har sett. I oktober 2008 tok jeg plass på Loftus Rd. for å se kampen mot Birmingham. Etter hvert begynte det å snø, og det snødde så voldsomt som det aldri har gjort i London i oktober noen gang. Kampen endte med 1-0 til "oss", og det er den eneste seieren jeg har opplevd.

Hvor mange QPR-kamper har du sett live
Jeg har vært på 10 QPR-kamper. Syv av dem har vært i London, og tre har vært bortekamper. Jeg synes det har vært morsomt å være med de engelske supporterne på busstur til bortekamper. Turene har da gått til Preston, Nottingham og Reading.

Tidenes QPR-øyeblikk for deg
Når jeg tenker på laget er det helt klart kampen mot Manchester U. 1. januar 1992. Å slå dette laget 4-1 på "drømmenes teater" var en stor bragd. For min egen del er det å være med i supportercupen. Jeg har nå deltatt der 21 år på rad fra 1993, og har vært med på å ta to bronsemedaljer. Der har jeg også fått møte Stan Bowles og Phil Parkes. I min kjellerstue har jeg deres navnetrekk i glass og ramme.

Tidenes QPR-spiller
Stan Bowles

Beste spiller på dagens QPR
Robert Green

Hvilken plassering får QPR 2013/14
Nå vet vi jo svaret på det spørsmålet, men i vår tabellkonkurranse tippet jeg at QPR skulle ende som nummer to

Beste låt noensinne
Deep Purple - Smoke On the Water

Favorittartist
Axel Rudi Pell. Det er kanskje ikke så mange som har hørt om ham, men han er en tysk heavyrocker som har gitt ut veldig mye musikk. Han er spesialist på å lage nydelige ballader

Tidenes bok
William Golding - Lord of the Flies (fluenes herre)

Ditt favorittsted
Hjemmet mitt

Favorittmåltid
Hjemmelaget pizza bakt i steinovn

Favorittnettsted
qpr.no

Beste TV-program noensinne
Tippekampene opp gjennom årene, og særlig den første kampen jeg så med QPR da de banket Coventry 3-0 i 1973

Beste TV-program akkurat nå
Det er fortsatt fotball, og jeg gleder meg til å se kampene i play-off nå i mai

Hvilken annen idrett liker du
Jeg liker veldig mange andre idretter, og synes det er vanskelig å velge

Beste feriemål
Den beste ferien jeg kan ha tilbringer jeg på motorsykkel i Europa, og da spesielt i Europas vakreste land som er Østerrike

Favorittdrink
Frozen Strawberry Daiquiri

Kaffe eller te
Te. Kaffe smaker ikke godt

Favorittforfatter
Henning Mankell

Beste film
Ørneredet

Favorittskuespiller
John Cleese

Favorittavis
Dagsavisen

Favorittkomiker
Benny Hill


28. oktober 2008. Samuel Di Carmine setter inn ett av sine to mål i QPR-karrieren, som varte i et drøyt år.
Kampen blir for øvrig husket for nettopp målet og en bitte liten snøstorm.