Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Kampreferat

FT Mboro

Briljant trepoenger

Fotballen var kanskje ikke av verdensklasse, men med det utgangspunktet QPR gikk inn i denne sesongen med, var borteseieren på Riverside i Middlesboro lite annet enn briljant.
1

God kamp uten utbytte

QPR er spillemessig meget positive i innledningen av sesongen, men poengfangsten er mager. 1-2 tap i Southampton føles likevel ikke som en krise.
IMG_0976

Cupexit helt på tampen

Alt tydet på 0-0 og ekstraomganger. Ni minutter på overtid(!!) falt avgjørelsen som gjorde at Norwich avanserte til neste runde i Carabao Cup. 
FT

Tidenes seriestart...

med negativt fortegn... Baklengs i sesongens første spilleminutt og 0-4 til pause. Det var et aldri så lite mareritt av en sesongstart. 
22  lag(2)

Mission possible!

QPR hadde marginene med seg, og stod for en real skrell på Turf Moor mot opprykksklare Burnley. Helsike det var deilig!!! 
18 FT

Ett poeng ikke godt nok?

QPR forblir rett over de tre nederste plassene i Championship etter en energisk forestilling og ett poeng mot Norwich som jakter opprykk i motsatt ende av tabellen. 
15 FT

Fryktelig skuffende…

Tidlig baklengs igjen ødela det meste. 0-3 gjør vondt, selv om resultatet er litt flatterende. 
10 FT

Stor opptur, men kun ett poeng!

Etter mange traurige kamper, var 2-2 borte mot WBA en stor opptur. Hvis man tar i betraktning at hjemmelaget ledet 2-0 etter 13 minutter, så blir det enda bedre. Det manglet kun prikken over i`en med vinnermålet for at dagen hadde vært fullkommen. 

Kalender

Sep.
30
Okt.
04
Okt.
07