Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Kampreferat

09 FT

Sjansesløseri og nytt tap

Bunnlaget Huddersfield kom til Loftus Road og hentet tre poeng. Championship er mer "kokos" enn noen gang... 
01 FT Bir

Møkkakamp!

Fredagens kamp mot Birmingham ble en real møkkakamp sett med QPR-øyne. Det endte med skader, dårlig spill, brent straffe og tap 0-2. 
21 FT

Still top of the league!

En veldig spesiell uke ble kronet med 2-1 over Wigan. Selvsagt ikke uten dramatikk. Fremdeles tabelltopp og fremdeles med samme manager! Nå flyter det! 
18 car

Ned som en skinnfell – og opp som en løve

Fra årsverste på lørdag til årsbeste på onsdag. Fra dyp depresjon på tirsdag til jubel på torsdag. Vi er vant til at det svinger i QPR, men heller ikke hos oss pleier kontrastene å være så mange og så sterke som det vi opplevde denne uka.
8 HT

Real bursdagsfeiring!

Lyndon Dykes feiret sin bursdag nummer 27 med brask og bram. Hans to scoringer sørget for at QPR vant 2-1 mot fakehoops på Loftus Road fredag kveld.
4 FT

Er det ikke deilig?

En fantastisk laginnsats. Det er intet mindre en imponerende hva QPR presterte borte med serielederen denne tirsdagskvelden. 0-1 etter scoring av Chris Willock. Bravissimo!
1 FT

Suser inn i playoffsonen!

Kruttsterk, men ikke helt overraskende, seier på Ashton Gate gjør at QPR nok en gang er inne på playoff-plass. Vi har virkelig noe på gang! 
14 ft

Hardt arbeid og konsentrasjon = 3 poeng!

Det var et fokusert QPR-mannskap som.var godt forberedt på The Den onsdag kveld. Scoringer av Willock og en herlig frekkis fra Stefan Johansen sørget for en deilig seier.
03 FT

Det ville seg ikke…

Etter to gode kamper, og resultater, så ble det som å stange hodet i veggen mot Swansea. Målløse av banen og en gavepakke fra Sam Field gjorde at det endte 1-0 i Wales
29 FT

Kapteinens forvandling!

Stefan Johansen har vært meget god de to siste kampene, og var dirigenten bak festfotballen mot Hull tirsdag kveld. 

Kalender

Des.
11
Des.
17
Des.
26