Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Kampreferat

19 FT

Chair-magi ga tre poeng!

Det lignet lenge på en 0-0 kamp, men Ilias Chair utgjorde forskjellen på lagene med en perle av ett mål sent i matchen! 
02 FT

Tre poeng i merkelig snuoperasjon!

QPR har spilt langt bedre kamper denne sesongen. De tre poengene er det aller viktigste, i noe som ble en annerledes fotballkamp. 3-2 tar vi uansett hver dag hele uken mot Preston!!  
21 pens

Jadda!!!!

QPR fikk skalpen de jaktet da Everton ble sendt ut av ligacupen med minst mulig margin. En thriller endte i 8-7 på straffespark!! 
14 FT

Bare nesten…

QPR kom under med to mål nok en gang. Igjen kjempet de seg tilbake, men denne gangen ble det bare nesten. Sesongens første tap er et faktum etter 2-1 i Bournemouth. 
11 ett

Høy underholdningsverdi!

Stefan Johansens herlige scoring på overtid førte til ett poeng for QPR. Dramaet fortsetter kamp etter kamp og QPR er fremdeles ubeseiret denne sesongen. 
28 FT

Dykes rett fra benken og avgjør!

QPR vinner 2-0 mot Coventry etter en strålende andre omgang. Typisk "første-målet-vinner oppgjør" som heldigvis gikk i vår favør.  
E9lU8kPXMAEL2Pq

Sikret 3.runde plass!

Vi fikk revansje fra sist gang vi møtte Oxford i ligacupen. Den gangen, i 1986, tapte vi finalen 3-0. Kveldens kamp var nok ikke like prestisjefylt, men likevel. 2-0 tar vi med oss på veien til runde tre! 
E9UVYcuXoAcUzqa

Fortsatt ubeseiret!

Det så mørkt ut etter 0-2 med 27 minutter spilt, og begredelig banespill. To tidlige bytter og pause gjorde QPR godt. Andre omgang var vi virkelig til å kjenne igjen, og når Austin satte inn 2-2 på overtid var det vel fortjent!  
E9Gbu95XsAsuUkk

Uforglemmelig aften!

Du verden for en fotballkamp man ble vitne til på Riverside. Etter en halvtam førsteomgang tok det skikkelig fyr. QPR vinner 3-2 etter å ha spilt med én mann mindre i 40 minutter!