Den tidligere Rangers-spilleren mener at fansen langt på vei sitter med nøkkelen til tre poeng når Chelsea kommer på besøk til Loftus Road for å spille PL-kamp for første gang siden 1996.

- Helt fra fløyta går for avspark er det viktig at publikum sørger for å gjøre det utrivelig for motstanderen. Vi må lage vårt eget Istanbul, sier den tidligere midtbanespilleren.

- Chelsea er ikke vant til å spille på så intime stadioner som Loftus, hvor de har folk bokstavelig talt helt oppå seg til enhver tid. Dette er fansens mulighet til å virkelig gjøre en forskjell - til fordel for Rangers. I denne kampen kan de virkelig gjøre hjemmebanen vår til en mareritt-bane for motstanderen, sier Bircham.

Han spilte mer enn 150 førstelagskamper for QPR, og er fortsatt elsket av fansen i W12. Men han er klar på èn ting når det er snakk om målet for sesongen, som er å holde Rangers i PL:

- Vi må begynne å vinne hjemmekamper. Det er nødvendig med en bra hjemmestatistikk hvis vi skal beholde plassen. Jeg tror vi har en god sjanse til å få sesongens første hjemmeseier søndag, sier en optimistisk Marc Bircham.