QPR har nemlig blitt "eksperter" på å holde kampene målløse til pause. Alle de åtte siste seriekampene har endt uten mål før hvilen.

Defensivt solid
På de samme åtte kampene så kan man konkludere med at QPR totalt har løst mange av de defensive problemene man slet med i starten av sesongen. Kun tre baklengs har det blitt siden 20 oktober. Det skal jobbløse Chris Ramsey ha sin del av æren for faktisk.

Rant inn
Det ble ufattelig mange baklengsmål i løpet av sesongens to første måneder. Vi var faktisk en periode det laget i championship som hadde sluppet inn flest mål. Der har vi mange lag bak oss nå (åtte for å være nøyaktig).

Problemet er selvsagt at vi nesten ikke scorer mål heller lenger, noe vi gjorde da det rant inn med baklengsmål. Vi har gått fra å være glimrende TV-underholdning for en nøytral seer til rett å slett være litt "boring".

I lengden skal vi nok være fornøyd med at vi har "løst" et problem, selv om det i kjølvannet har oppstått et nytt:)

Det er lov til å håpe på at hjemmelaget scorer i løpet av de første 45 minuttene på lørdag, men sett med "spillegalskapens" øyne så ville jeg satt pengene mine på 0-0 når lagene går i garderoben for en pust i bakken.