Shaktar Donetsk var opprinnelig vår motstander i denne matchen, men trakk seg i tolvte time. Verona Stars ble en reserveløsning av ganske så ymse kvalitet. Trolig er det ikke langt unna nivået til laget QPR stilte i supportercupen i juni!!

Dobbel Samba uten Austin og Fer
Samba Diakite spilte i QPR-drakt for første gang siden august 2013 og feiret tilbakekomsten med to scoringer før det var spilt 10 minutter. Selv uten Leroy Fer og Charlie Austin så klarte vi å finne veien til nettmaskene. Disse to ble ikke risikert til denne betydningsløse bataljen. Den offisielle grunnen er at de kom litt senere tilbake i trening enn resten av troppen, men mest sannsynlig er dette som følge av at de begge er litt for heite på overgangsmarkedet til å risikeres mot svak motstand.

Mange nye fjes
Det var nok av ferske ansikter på QPR i den første omgangen. Polter (scoret), Schorch (prøvespill), Gobern (prøvespill), Luongo fikk alle sine første minutter for QPR. Det gjorde også Mackie for andre gang i sin karriere.

Caulker spilte mest
I pausen (på stillingen 3-0) byttet Chris Ramsey ut 10 av de 11 som hadde spilt. Kun Caulker kom ut igjen på banen etter pause, men midtveis i den andre omgangen så var det nok også for ham. QPR valset over et svakt Verona-lag de siste 45 minuttene.

Ny debutscoring
Etter at Hill og Faurlin hadde gjort henholdsvis 4-0 og 5-0 så viste unge Grego-Cox at han også ville være med på moroa da han satte inn 6-0. En ny debutant i Ben Gladwin satte inn både 7-0 og samme mann fikk den avsluttende æren ved å gjøre det til tosifret i kampens siste minutt. De to målene mellom Galdwin sine var det Hoilett og Emmanuel-Thomas som gjorde.

Dermed var det hele tre debutanter som signerte seg på scoringslisten. Ikke verst bare det.

Neste kamp er mot Monaco på tirsdag. Der kan vi garantere at resultatet ikke blir 10-0.

QPR-Verona Stars 10-0 (3-0)

1 omgang QPR: Green; Kpekawa, Caulker, Onuoha, Schorch; Diakite, Luongo, Gobern, Phillips; Mackie; Polter

2 omgang QPR: McCarthy, Furlong, Caulker (Onuoha 68), Hill, Comley; Hoilett, Doughty, Faurlin, Gladwwin; Grego-Cox; Emmanuel-Thomas.