I år har vi spilt hele 13 kamper av 19 hvor vi enten har skåret ett eller ingen mål. Dette er fryktelige tall for et lag som jakter etter direkte opprykk. Play-off er minstekravet med denne troppen. Vi fikk inn superspissen som skulle skåre mål i Charlie Austin, men han kan man ikke lene seg så fullstendig på, som Aston Villa gjorde med Benteke i fjor. Han minner meg om Loic Remy. Etter at han har skåret ett mål, så er han litt fornøyd og pynter sjeldent på med ett mål til. Det er kun kampen hans mot Barnsley hvor han har skåret to mål i samme kamp.

Det er kanskje ikke Austin som er problemet, men heller at vi mangler et velsmurt maskineri hvor alle skårer fra alle hold i lag. Så langt er det få i klubben som har putta. Joseph Barton har puttet et par ganger, Andy Johnson har vært skadet og har ikke nettet på en lang periode. Dette er bekymringstegn for oss. Vi har akkurat nå bare en som er en utpreget målskårer. Resten av målene ligger strødd over et fåtall av spillere, som ofte har levert svake kamper (les: Jenas og Kranjcar).

Så hvordan snu denne trenden? Hva tror dere Harry gjør? Jeg velger å tro at Harry gjør som han alltid gjør: Han henter en utbrent spiller som lever på navnet sitt. Jeg ser for meg at det blir David Bentley, hvis jeg skal være skikkelig negativ. Ønskeliste for meg til jul er Nakhi Wells og Jordan Rhodes. Da kunne jeg ha sovet godt i den nærmeste fremtiden.

En annen ting er at jeg ville ha likt å sett en annen formasjon. Det er åpenbart at denne formasjonen fungerer kun hvis Austin er i megaform og banker inn mål på bestilling, men ellers vil han virkelig ikke ha mye støtte. Kranjcar har vært svak i det siste og har ikke levert varene i det hele tatt. Han var den som skulle ta ansvaret for det kreative, noe som jeg har savnet veldig fra den fremadstormende kroaten. Han må jo vise seg fra sitt beste. Kroatia skal tross alt til Brasil etter å ha slått ut Island.

Hvilke formasjon vil fungere? 4-4-1-1 funger åpenbart ikke av åpenbare grunner. Kanskje vi skal kjøre en litt mer spillende formasjon i 4-2-3-1, hvor de offensive spillerne rullerer mye dem imellom. Litt sånn Arsenal-esque spillestil. Uansett, så trenger vi virkelig å forandre litt. Takk for meg.