Av STIAN KARLSEN

Etter to gode kamper mot topplag på Loftus Road var det nå tid for å møte et bunnlag på bortebane. Bristol City er et lag som kommer til å slite denne sesongen og lå før dagens match på plassen over nedrykksstreken. 

Tre endringer ble Hasselbaink tvunget til å gjøre fra forrige match på grunn av skader. Charlie Austin er ute, og det samme gjelder Sandro og James Perch. Ingenting alvorlig med noen av dem, men ikke klarert for spill til denne matchen. 
Angella, Henry og Polter kom inn i startoppstillingen. Tyskeren Polter sin første kamp fra start for QPR i seriesammenheng. 

Green fortsatte i mål til tross for kritikken etter forrige kamp. Foran seg hadde han da Onuoha, omskolert til høyreback, Angella, Hall og Konchesky. På midten hadde Henry kommet inn for Sandro og dannet tospann med Faurlin. Matt Phillips og Hoilett tok hver sin kant, mens Fer fortsetter i sin "frie" offensive rolle. Polter som ensom spiss. 

Dårlig førsteomgang
Nok en gang ble det en målløs førsteomgang. Den tiende kampen på rad med QPR involvert, og spillet var det heller ikke mye lystig å ta med seg fra. Offensivt skapte vi ingenting og Frode oppsummerte omgangen greit via forumet vårt:

"
frode.png"

Spillemessig en stor nedtur de første 45 minuttene og Bristol City var det klart førende laget. 


Uavgjort og målløst til pause for tiende gang på rad!

Alvorsprat?
QPR tok kommandoen i den andre omgangen og Jimmy Floyd Hasselbaink hadde tydeligvis sagt noen kloke ord i garderoben. Leroy Fer prøvde seg tidlig på et langskudd som Fielding hadde litt trøbbel med, og spillemessig var det et annet lag som viste seg frem. 

Det gar resultater etter 56 minutter spilt. Hoilett spiller flott vegg med Polter som setter Hoilett opp på 18 meter. Hoilett er alltid skuddvillig, men har slitt med uttellingen i QPR-drakta. Denne gangen traff han godt og satte ballen utagbart bak Fielding. 0-1 var alt annet enn fortjent, men hvem bryr seg? (noe fra Bristol muligens...)

God Green
QPR var mye bedre med nå, men fremdeles skapte Bristol City sjanser som fort kunne gitt resultater. Spesielt deres toppscorer Kodjia var farlig frempå ved flere anledninger, men Robert Green hadde bestemt seg for å revansjere tabben fra kampen mot Brighton og sto en meget god match denne ettermiddagen. 

Tverrligger fra Hoilett, og utligning
Med ti minutter igjen på klokka så det lyst ut og Junior Hoilett var svært nær ved å sette spiker´n i kista da han satte ballen tverliggeren. Da hadde det vært tre poeng, men marginene er små i fotball og Bristol City gikk omtrent rett i angrep og satt inn utligningen. 

Markeringen på bakre stolpe glapp og 35-årige Aaron Wilbraham (med en fortid i Moss!!) fikk en enkel jobb med å sette inn 1-1. 

Hasselbaink ville ha tre poeng og satte inn Jay Emmanuel-Thomas på topp for Sebastian Polter rett etter scoringen. Det ga ikke resultater og kampen endte 1-1 på Ashton Gate. 

Våre beste menn
Junior Hoilett opplever en aldri så liten ny vår i QPR-trøya. Under Chris Ramsey ble det lite spilletid og når han spilte var det helt uten selvtillit. Under Warnock fikk han tillit, og nå under JFH så blomstrer han. QPR sin desidert største offensive trussel når Charlie Austin ikke er på banen. Kunne avgjort denne kampen alen, men var uheldig å traff tverrrliggeren.

Robert Green gjør noen veldig gode redninger i denne kampen og slår tilbake mot kritikerne som hevdet at han burde vært skiftet ut. I dag var han stødigheten slev og kunne ikke lastes for baklengsmålet.

Bristol City-QPR 1-1 (0-0)
Mål: Hoilett (56), Wilbraham (81)

QPR: Green, Onuoha, Angella, Hall, Konchesky, Hoilett (Chery 90), Henry, Faurlin, Phillips, Fer, Polter (JET 82)