Etter å ha holdt med QPR i 40 år uten å ha opplevd å se laget i aksjon i England var det med stor spenning jeg satte meg på toget fra Edinburgh til Sunderland på min 50-års dag.
Togturen gikk først til Newcastle og deretter med metro til Sunderland.

Det var både fint vær og hyggelig å være på utendørs-puben rett på utsiden av South-stand. Det var en  god stemning i praten med både Sunderland supportere og med QPR-fansen i forkant av kampen.
Anslagsvis ca 1000 QPR-fans hadde tatt turen til Sunderland og Stadium of Light.

Stemningen før kampen med 37.000 tilskuere inne på Stadium of Light ble en magisk opplevelse for meg, og føltes som en fantastisk måte å feire en 50-års dag på.

Jeg hadde en viss forventning om poeng i denne kampen, og at QPR gutta skulle gi meg en flott 50 års presang. Men kampen ble jo en skuffelse og Sunderland vant en meget fortjent seier. Jeg sier som Hughes: a ”poor performance”.
QPR må prestere bedre enn det de viste lørdag 24. mars 2012 om nedrykk skal unngås. Men når laget må spille med 10 mann til stadighet blir det tøft.

Men jeg fikk oppleve en QPR scoring og det var morro å få juble med de av QPR-supporterne som ikke hadde forlatt Stadium of Light.

Alt i alt var det en stor opplevelse å være til stede på denne kampen og en flott 50-års dag ble det uansett resultat. Det frister å ta turen til London for å se QPR på Loftus Road også. For bare ikke tro at det blir 50 år til neste gang.

Hilsen fra Erik Hoelli
50 år