Av STIAN KARLSEN

Dette er en ganske stor milepæl i supporterklubbens historie. Det har vært en målsetning i ganske lang tid at antallet medlemmer skulle passere 600.

Forrige sesong stoppet det offisielle tallet opp på 595 betalende medlemmer og med nedrykk fra Premier League så skulle man tro at det ville bli vanskelig og øke medlemsmassen denne sesongen.

QPR-supportere er derimot ikke som andre supportere, og antallet medlemmer har altså steget gjennom en sesong i championship. Det kan vi være stolte av!

Den som fikk æren av å bli medlem nummer 600 var Even Lübeck. Denne unge herremannen er det kanskje mange som drar kjensel på og det er ikke uten grunn. Han har bidratt her på qpr.no det siste halve året og gjort en flott jobb med både liveoppdateringer og artikler.

Hvorfor meldte du deg inn i supporterklubben?
Meldte meg inn pga en svært stor interesse for QPR, og når jeg i tillegg ble spurt av Kåre (Svang red.anm) flere ganger (han vil ha med en stor og sterk spiss AKA Bobby Lübeck Zamora på Supportercupen), så måtte jeg til slutt melde meg inn!

Hvor lenge har du vært QPR-supporter?
Jeg har vært QPR supporter siden 2011, hvor vi så QPR-Nottingham. 1-1, sjuk atmosfære og vært frelst siden det. Har siden det vært på to hjemmekamper; United (0-2, Rafael med kandidat til årets mål), og Charlton i år (1-0, Austin med kandidat til et av årets mål, for en suser!).
 
Hvorfor nettopp QPR?
Nei, gudene vet hva. Pappa var på Loftus på starten av 80-tallet, og han er en stor inspirasjonskilde!

Vi har til og med en liten gressbit fra Loftus, den er ramma inn og svært spesiell. QPR er et lag du både elsker og hater, men fy søren for et herlig lag å heie på!
 
Hvordan er ditt inntrykk av "The Official QPR supporters Club of Scandinavia"?
Ekstremt bra. Siden januar, da jeg begynte med livedekking og skriving av artikler, har jeg blitt tatt imot som om jeg hadde kjent alle lenge. Imøtekommende, hyggelige og hjelpsomme er tre ord som beskriver ledelsen i supporterklubben. Allan, Stian, Dag Håkon og Kåre har alle vært positive til mine idéer og jeg føler at jeg har gledet andre folk med både liveoppdateringer og artikler!

Tusen takk for en herlig gjeng, alle sammen.
 
Medlem nummer 600. Vi må spørre. Hva føler du nå?
Nei, jeg har nå tørket tårer og vært i glede siden 17.mai. Dette er et stort øyeblikk for meg som person, så dette med at jeg var den 600, er bare helt nydelig!

Vi takker Even for svarene og gratulerer den unge herremannen med æren av og være supporterklubbens medlem nummer 600!

Høydepunktene står virkelig i kø denne mai-måneden. La oss bare håpe vi kroner det hele med seier og opprykk på lørdag. Det hadde vært ellevilt!

U R'sss