Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Spillerstall

thumbnail_15_Field

Draktnummer 15: Samuel Edward Field, midtbane

Sam Field ble lånt inn fra WBA på vintervinduets siste dag. Han er en midtbanespiller som kommer fra Birmingham-klubbens eget akademi, men som Sam Allardyce ikke regner med å ha bruk for i Premier League denne våren. 
thumbnail_17_Dozzell

Draktnummer 17: Andre Dozzell, midtbane

Andre Dozzell er sønn av far sin, den tidligere engelske landslagsspilleren Jason Dozzell. Junior er nå i QPR  for å slippe å stagnere hos Ipswich i League One.
thumbnail_19_Grey

Draktnummer 19: André Gray, angrep

Andre Grey var guttespiller i Wolves og junior i Shrewsbury, og slo igjennom for fullt da han scoret 55 mål på litt over to sesonger for Luton i det som nå kalles National League på nivå 5. Nå er han på lån hos oss.
thumbnail_20_Dunne

Draktnummer 20: James Gerard Dunne, forsvar

Før han rakk å runde 100 A-kamper som senior hadde Jimmy Dunne rukket å spille på alle de fem øverste liganivåene i England pluss det øverste i Skottland. Enda mer oppsiktsvekkende er det at han – som faktisk er forsvarsspiller – har scoret i alle de...
thumbnail_22_Odubajo

Draktnummer 22: Moses Odubajo, forsvar

Moses er født i London med nigeriansk familiebakgrunn, og ble tilknyttet Millwall som 14-åring. Senere ble han juniorspiller i Leyton Orient, hvor han ligadebuterte i september 2011.

Kalender