Tony Fernandes (styreleder) og Philip Beard (CEO) kunne torsdag kveld bekrefte at det QPR, med sine samarbeidspartnere Stadium Capital Developments, har inngått en intensjonsavtale med myndighetene i Stor-London og London Borough of Hammersmith and Fulham.

Intensjonsavtalen sørger for at en svært betydningsfull del av de private investeringene, av den planlagte revitalisering av området i Old Oak Common, nå er på plass.

Fernandes
Vår styreleder har hele tiden vært klokkeklar på at ny stadion er en prioritert oppgave.

-    Loftus Road er - og vil alltid vær - en spesiell plass for klubben og våre supportere, men vi trenger mer enn 18000 i kapasitet

Philip Beard
Beard er klubbens adm.direktør og er klar på at klubbens supportere vil bli tatt med på råd videre i prosessen. Han sier de vil bygge en stadion som fans og lokalbefolkning kan være stolt av, og at en av de viktigste prioriteringene vil være å gjenskape atmosfæren Loftus Road er kjent for.

-     Når vi ikke har noen mulighet til å utvide Loftus Road, så må man kikke andre steder. Med revitaliseringen av Old Oak har vi muligheten utvikle ett nytt stadion og dermed sikre klubbens fremtid som en del av Vest-London.

-     Ikke bare vil dette gi oss en stadion av topp kvalitet, som QPR er avhengig av for å bli større i årene som kommer, men vi er også veldig opptatt av at vi kan være en drivende kraft bak å bygge en av de beste urbane stedene i verden.

-    Dette blir en katalysator for revitaliseringen av et glemt område, og vil gi nye transportmuligheter, 24000 nye hjem og minst 50000 nye arbeidsplasser.

-     Vi ser frem til å jobbe med ordføreren og de lokale myndighetene. I tillegg er de viktig for oss at våre lojale fans og lokalsamfunnet taes med på råd og informeres om våre spennende planer allerede tidlig i 2014

Det er ikke lenge siden ordføreren i London, Boris Johnson, annonserte at oppgraderingen av Old Oak til en verdensklasse-bydel er en av hans viktigste prioriteringer.

De foreløbige planene for den nye stadion viser at den vil ligge ca 2 km i luftlinje unna Loftus Road.

Klubbens ønske er at en ny stadion kan tas i bruk i 2018

U R'sss