Av DAG HÅKON HELLEVIK

Loftus Road er som kjent Premier Leagues minste stadion, og vi har tidligere lagt våre fellesturer til kamper mot mindre attraktive motstandere for å være tryggere på å få nok billetter. Denne gangen kaster vi oss ut på dypt vann og prøver motsatt strategi. Vi håper det går bra, men vi ber om forståelse for at vi ikke har noen garantier for hvor mange billetter vi klarer å skaffe.

Alle som bestiller flybillett før de har fått bekreftet kampbillett gjør derfor dette på egen risiko. De eneste som per i dag er garantert billett gjennom supporterklubben er de som har fått kampen tildelt gjennom vårt sesongkortsystem. Alle disse har fått egen mail med info om denne tildelingen.

Før QPR legger kampbilletter ut på allment salg får alle medlemmer av QPR i England anledning til å kjøpe en billett per medlemsnummer. Vi jobber nå med å samle sammen flest mulig «norske» medlemsskap slik at vi kan få kjøpt flest mulig billetter i før kampen går til allment salg. Det er faktisk store muligheter for at denne kampen blir utsolgt allerede i denne fasen, og at det ikke blir noen billetter i det hele tatt å oppdrive på allment salg senere.

Hvis du har et gyldig engelsk medlemsnummer (betalt for sesongen 14/15) og har tenkt å dra på denne kampen kan du enten ordne billett på egenhånd, eller du kan gi nummeret til oss slik at du kan bli del av en felles bestilling. Det du oppnår med det siste er at du får sitte sammen med andre norske supportere.
 
Hvis du har et gyldig medlemsnummer og ikke skal se QPR - Liverpool oppfordrer vi deg på det sterkeste om å la supporterklubben disponere billettrettigheten denne gangen. Vi håper de fleste er enige med oss i at det er bedre å gi billettmuligheten til en ekte hoopsfan enn å gi den til en bekjent som ønsker å ta med seg en liverpoolkompis. Normalt er det bare gøy at folk drar på QPR-kamp med familemedlemmer eller andre «tilfeldige forbipasserende», men her handler det om en fellestur og et årsmøte lagt til en kamp hvor billettmulighetene er svært begrensede! 

Fordi denne kampen er så ettertraktet må vi denne gangen begrense antallet billetter vi kan formidle gjennom supporterklubben. For å få billett gjennom oss MÅ du ha betalt kontingenten din til den norske supporterklubben FØR billettildelingen skjer (eventuelt samtidig som du betaler for billetten), og vi tildeler kun EN BILLETT per norske medlemskap / familiemedlemskap.

I forbindelse med denne tildelingen vil vi dessuten prioritere de som også melder seg på supporterklubbens årsmøte og siste del av vår jubileumsmarkering, et arrangement vi planlegger i tilknytning til denne kampen.

Kampen spilles på søndag 19 oktober kl.14:30 (13:30 lokal tid). 

Men når du er klar - gi oss en av tre beskjeder:

 1. Jeg kommer på kamp og årsmøte, og jeg kan skaffe billett gjennom eget engelsk medlemsnummer. (Presiser da om du vil være en del av en felles bestilling eller ikke)
 2. Jeg vil gjerne komme på kamp og årsmøte, men jeg trenger hjelp av supporterklubben til å skaffe kampbillett.
 3. Jeg kan dessverre ikke reise, men jeg har et gyldig engelsk medlemsnummer som supporterklubben kan disponere.
 
Send den aktuelle meldingen til Kåre Svang innen søndag 7. september og på qprkaare@hotmail.com eller på sms til 92435737.