Av STIAN KARLSEN

Mandag møter troppen til trening på Harlington. Dette vil til å begynne med foregå på en basis uten kontakt. Smittetallene i England viser en nedadgående trend, men er fremdeles de nest høyeste i Europa (etter Russland). 

Mark Warburton roser det medisinske apparatet i klubben og er selvsagt svært fornøyd med resultatet. 

- Jeg er veldig fornøyd med å kunne si at alle spillere og støtteapparatet har testet negativt. Det er gode nyheter og gjør at vi kan starte opp med beste tenkelige utgangspunkt. 

harlington201920web3.jpg
Endelig tilbake hit!

Noen eksakt dato for når det eventuelt blir kamper igjen lar vente på seg, men det foreligger en plan om oppstart i midten av juni. Naturligvis litt avhengig av situasjonen. Ikke alle klubbene kom like godt ut av testene som QPR. Blant annet er det kjent at det er tilfeller av smitte hos Premier League klubber som Watford og Bournemouth. I championship var det to positive tester og begge er registrert i Hull. 

Tipset er at likevel at engelsk fotball ruller videre, uten publikum, før vi tenner bålet til st.hans. Det blir i så fall en spennende opplevelse og bivåne QPR jaktende på en playoff-plass i fellesferien!! 

Uansett vi gleder oss til ballen ruller igjen, men det viktigste fikk vi heldigvis en bekreftelse på i dag. QPR er ikke berørt smittemessig av denne hersens pandemien. 

U R´sss