Av STEINAR SÆTHER

Hvilken en herlig start vi blei servert av Olly, Bircham og jaktlaget deres for ei uke sida. Kampleder`n stilte endog til med startpistol og hele jaktlaget vårt sprinta ut av startblokkene så fugleflokken flaksa i alle retninger. Svenske Olsson blei så nervøs at han søkte dekning langs bakken helt inne på målstreken, bare for å oppdage at det ikke var startpistolen eller jegerne som var farligst. Kjærlighetsfargen rødt derimot sendte Olsson til de evige jaktmarker for resten av kampen. Til og med jegeren Chery blei så forfjamsa at han bomma på det han skjøt på! Men et par nedskytinger seinere var alt glemt og nistepakka blei spist til lyden av et skrålende og livlig jaktlag. Jaktlaget herja villmann i en halv omgang til før fugleflokken fikk samla seg til motangrep, og de fikk da også servert en kanaribæsj tilbake.

Samme distrikt, Norfolk, enda en gang. Nå er det vi som kjører bussen øst-nordøstover og vi stanser ikke før Ipswich. Denne klubben får det i enda mindre grad til enn erkerivalen Nordvik og har plassert seg som nummer 18 før denne serierunden. Tallene sier følgende: 5-6-6 og 14-17 totalt, av dette kommer 3-4-2 og 10-8 hjemme på Portman Road. Barnsley blei beseira i første serierunde 4-2, Preston 1-0 to uker seinere og Burton 2-0 18. oktober. De 4 U`ene har veksla mellom 0-0 mot knallsterke Brighton og 2-2 mot tilsvarende svake Rotherham. Tapene har kommet for Skogvokterne sist helg 0-2 og Huddersfield 1. oktober med samme resultat.

Traktortypene storbonden McCarthy er i besittelse av, er totalt sett ikke blant divisjonens mest spennende modeller. I ytterkanten av jordet hvor metallstolpene står dekker Bialkowski mye av rommet. De fire doningene foran der igjen består ofte av Chambers, Berra og den danske modellen Knudsen. Fjerde traktor, Webster, kom visstnok ut av verkstedet denne uka. Midt utpå jordet foretrekker storbonden å veksle mellom en rekke modeller bestående av Bishop, Skuse, Ward, Bru, Douglas og Lawrence. I andre enden av jordet heter modellene gjerne Sears og Varney, men her kan det bli endringer ettersom McGoldrick også er ute verkstedet. 

McCarthy har kun èn traktor på verkstedet nå om nyhetene på nettsida til Bondebladet er riktige klokka 9 på morran, nemlig Leon Best. Blant våre ansatte er Mackie en gjenganger på hospitalet mens Robinson dessverre fikk seg en liten skade før halvtid sist. Men da er det strålende nyheter at Bidwell meldes klar til dyst. Caulker er fortsatt et spørsmålstegn. Henry Ford har sona ferdig.

Vi har fått et fint tak på traktorgutta nå, det veit vi av 5 seiere på de 6 siste kampene. I 4 av disse kampene har vi også holdt nullen. Traktorgutta på sin side har kun skåra mål i 3 av de siste 10 kampene denne sesongen og de har da også skåra færrest av alle lagene til nå.

Veldig lett å bli kunstig opprømt av en kamp som sist helg. Jeg trur dog at vi fortsetter den gode trenden og at vi presterer til minst uavgjort på Portman Road i ettermiddag. Skriver "minst" fordi magefølelsen sier seier 2-0 til oss. Traktorgutta er såpass variable i prestasjonene - mot Skogvokterne sist var de helt begredelige - at sjansen for seier til et godt organisert og angrepsvillig QPR skal være ganske stor. Kanskje ikke like angrepsvillig som sist men dog....