Av STEINAR SÆTHER

0-1 i Blackburn føltes ganske urettferdig ettersom målet var ei straffe som var mildt sagt tvilsom. Ikke den beste kampen spillemessig, til det var forholdene for dårlige, men en U uten skåringer lå nærmest fram til kamplederen fant det for godt å blåse for en marginal forseelse innafor 16 - som han i tilsvarende situasjoner før i kampen hadde latt passere både utafor og innafor 16.

I dag er det kortreist motstand og langreist støtte fra tribunen. Brentford dukker opp halvannen time før kampstart på Loftus Road, da har våre egne supportere som holder årsmøte på nabopuben, vært lenge i området. Et lokaloppgjør er i så måte ei flott gulrot for å få årsmøtedeltagere til London!

Svake på bortebane
Bisvermen fra Brentford har surra verre en vepsen til nå og befinner seg to plasser under oss. Vi datt ned til 11. plass etter forrige helgs kamp, ergo er the Bees nummer 13. Tallene  er 5-6-5 og 25-20  totalt hvorav 0-4-4 og 9-14 borte. Ikke "mors beste barn" borte fra Griffin Park altså. De kom fra ei tapsrekke på 3 kamper før de slo tilbake hjemme sist med 2-0 over Millwall, et annet lag som sliter med stabiliteten.

Verdt å merke seg ved mannskapet til manager Thomas Frank (dansk) er spydspissene Maupay og Watkins. De to har gjort det som våre spisser ikke gjør, skårer mål. Av de 25 målene biene har skåra, står duoen for 17!

Få utskiftninger
Mannskapet ellers er heller ikke dårlig, såpass bra er det at en plass innafor eller rett utafor sluttspillssona bør være målet. Spørsmålet er om Frank er rett mann i sjefsrollen uerfaren som han er med championship. Uansett: Gode Bentley styrer målgården, foran seg spiller Mepham, Dalsgaard og Yarbet de fleste kampene. Midtbanen består av mange spillere som har fått mye spilletid. Kun Canos og Sawyers har spilt alt mens så mange som 6 spillere har mellom 11 og 15 kamper. Spissene er allerede nevnt.

Fravær: 2 av rekka på mange midtbanespillere er antagelig ute for biene, vi er tett på skadefritt. Noen blir spilt sakte i kampform men Hemed er trolig ute. Cameron blir meldt klar.

Månedens Manager heter Steve McClaren. Vi gratulerer!

Han veit kanskje at vi har 0-1-3 i de seineste kampene mot biene. Vi har alle lyst til å snu det raskt rundt til nye positive opplevelser. Er litt i tvil om det skjer i dag, tenker 1-1 er nærmest.

QPR stiller med dette laget:

Lumley, Rangel, Leistner, Lynch, Bidwell, Wszolek, Cameron, Luongo, Freeman, Eze, Wells.
Benken: Ingram, Furlong, Hall, Cousins, Scowen, Smith, Osayi-Samuel