Spørsmålet i mars lød: Nevn de spillerne som tidligere har vært i QPR på fast basis og som i 2011/12 har spilt obligatorisk A-kamp for en annen klubb som også er i Premier League.

Da spørsmålet ble stilt tidlig i mars var det fire mann som oppfylte betingelsene. Peter Crouch (nå Stoke), Wayne Routledge (Swansea) og Bradley Orr (Blackburn) hadde alle spilt PL-kamper for sine nye klubber i 2011/12.

I tillegg kom Dean Parrett. 20-åringen var QPR-spiller på fast kontrakt til 2007, men han var da for ung til å ha proffkontrakt og spilte aldri førstelagsfotball for oss. Han gikk til Tottenham mens han fortsatt holdt guttealder, og har fått noen få Spurs-kamper på årene som har gått. To av dem var i Europaligaen i september og november i fjor.

Også Raheem Sterling, som fikk sin PL-debut for Liverpool etter at marsquizen ble lagt ut, er tidligere guttespiller i QPR. Han gjorde ikke akkurat sin gamle klubb noen tjenester, for han var med på 1-2-tapet for Wigan 24 mars. Men vi kan ikke regne ham som rett svar her, det blir urettferdig i forhold til de innsenderne som avga sine svar tidligere i måneden.

Andre forslag fra ymse innsendere var Ben Watson (Wigan) og Kyle Walker (Tottenham), men disse var aldri faste QPR-spillere, de var bare hos oss på lån. Et tredje forslag var Scott Donnally (Swansea), men han har vært utlånt til Wycombe mye av sesongen og har per dags dato ikke spilt for svanene etter at klubben kom til Premier League.

Vi ga denne gang to poeng for fire riktige navn, og ett for de som klarte tre. To poeng gikk til Lars E. Næss, Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, Thorstein Bjerkeseth, Frode Rekve  og Gjermund Sægrov. Ett poeng  deler vi ut til Bjørn I. Hansen, Lars Ødemark, Marius Troldmyr, Helge Helgesen og  Ståle Sunde.

Dermed har vi fått litt spredning i feltet, og listen etter tre oppgaver ser slik ut:

4 poeng: Lars E Næss, Frode Rekve og Eivind Vasstrand.
3 poeng: Bjørn I Hansen, Lars Ødemark, Helge Helgesen og Knut Aksnes
2 poeng: Thorstein Bjerkeset og Gjermund Sægrov
1 poeng: Marius Troldmyr, Ståle Sunde, Olav Lunde, Terje Gundersen, og Øyvind Engelsjord.

April-oppgaven
31 mars i år var det 30 år siden Dave Clement døde. Dave var fast i QPR gjennom hele 1970-tallet, og spilte dessuten også for det engelske landslaget. Han er nr. 4 på lista over spillere med flest QPR-kamper gjennom tidene. Vi stiller tre spørsmål tilknyttet hans karriere, og svaret på hvert av dem er navnet på en spiller som på et eller annet tidspunkt var hans lagkamerat.

A) Dave Clement spilte 476 QPR-kamper - praktisk talt alle som høyre back. I hele 264 av dem hadde han samme lagkamerat som venstre back. Hva het denne spilleren?

B) Da Dave Clement tok sitt eget liv i 1982, var han den første fra førsteoppstillingen i den store ligasesongen 1975/76 som avgikk ved døden. Ytterligere en av hans lagkamerater fra denne sesongen er også død. Hva het denne spilleren?

C) Dave Clement debuterte for QPR i en kamp mot Scunthorpe United i april 1967, og han debuterte for England i en kamp mot Wales i mars 1976. En annen spiller opptrådte også i begge disse kampene. Hva het denne spilleren?

Dette er et flerpoengsspørsmål av det oversiktlige slaget: Du får ett poeng for hvert riktig navn du klarer å levere.

Regler
Hvert poeng gir ett lodd i en trekning som foretas i juni. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2012/13) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2011/12.

Svarfrist denne gang er mandag 30. april. Du kan sende svarene dine til daghakon@online.no - Merk emnefeltet (OG DET ER VIKTIG!) med APRILQUIZ