Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi spurte nemlig hva klubben het som Ryan ligadebuterte for i Irland, og svaret på det spørsmålet er Mervue United. Ymse sammenslåinger gjorde nemlig at klubben spilte under tre navn i tre påfølgende år. Vi fikk riktig svar fra Tore Karlsen, Gjermund Sægrov, Frode Rekve, Roy Hojem, Magne Buset, Ørjan Hestetun, Knut Aksnes og Øyvind Engelsjord.

Dermed leder Magne Buset fremdeles, med fire pinner etter tre oppgaver. Roy Hojem har tre, mens herrene Ørjan Hestetun, Frode Rekve, Gjermund Sægrov, Tore Karlsen og Knut Aksnes har to hver.  Og med ett poeng: Øyvind Engelsjord og Ståle Sunde,

Apriloppgaven graver seg ganske langt tilbake i tid, og henter frem QPR-spillere som ikke lenger er dagligdagse navn hos fansen. Likevel har quizredaktøren grunn til å tro at noen av dere der ute vet svaret. Vi spør;
Hvem var de to første QPR-spillerne til å spille en Europacup-kamp i fotball?
Dette kan for uinnvidde høres ut som et lurespørsmål, men vi bedyrer at det er det ikke. Men for å komme frem til svaret må du nok tenke litt utenfor boksen, som det heter på moderne klisjenorsk.

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2017/18. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2016/17. 

Svarfristen denne gangen er søndag 30. april 2017  

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch