Av DAG HÅKON HELLEVIK

Franskmannen, som gjorde et helhjertet forsøk på å redde QPR da vi rykket ned våren 2013, var riktignok ikke fast i startoppstillingen i Chelsea i 2014/15. Medregnet innhopp fikk han imidlertid 21 PL-kamper hvor han scoret 7 mål. Det er et bidrag som er mer enn godkjent til medalje.

Nettquizen vår legger altså ikke alltid opp til innfløkte svar på ting som  skjedde for en evighet siden, så da vet dere det! Og de som til og med visste svaret var Knut Aksnes, Magne Buset, Lars Erling Næss, Marius Troldmyr, Stig Løken og Ørjan Hestetun. Vi fikk en del flere svar enn dette, men nei, verken Kyle Walker, David Seaman eller Rio Ferdinand var riktig svar. Sorry folkens!

Dermed er dette stillingen:

3 poeng: Stig Løken, Magne Buset, Knut Aksnes, Marius Troldmyr og Lars Erling Næss.

2 poeng: Frode Rekve, Roy Hojem og Ørjan Hestetun

1 poeng: Steinar Engebretsen, Stig Andersson, Øyvind Engelsjord, Eivind Vasstrand, Tore Karlsen og Kjetil Bjølgerud.

I april kommer vi ikke unna giganten Ray Wilkins, som døde tidlig denne måneden. Våre spørsmål denne gangen handler om ham, og du kan score til sammen tre poeng.

1: Ray Wilkins spilte eliteseriefotball for 8 klubber i fire land; Chelsea, Manchester United, Crystal Palace, QPR, Milan, PSG, Glasgow Rangers og Hibernian. Hvilken av disse klubbene spilte han flest obligatoriske A-kamper for?

2: Da Ray Wilkins kom til QPR spilte han en i kort periode han sammen med to andre erfarne tidligere engelske landslagspillere. Trioen hadde 97 år i samlet alder og til sammen 183 engelske landskamper. Hvem var de to andre?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2017/18. 

Svarfristen denne gangen er mandag 30. april 2018 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) APRILQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet