Da vi la årets fellestur til det attraktive lokaloppgjøret mot Brentford, en kamp som opprinnelig var terminfestet til lørdag 26. oktober, hadde vi tatt høyde for at vi kunne kombinere kamp med årsmøte og dersom matchen skulle bli flyttet til fredag eller søndag. Det vi ikke hadde noen plan B for, var at kampen skulle bli flyttet til mand QPRNorwaylogo_190x187.pngag 28. oktober!

En rekke norske fans har allerede kjøpt flybillettertil London denne helgen, og for en god del av oss betyr det billetter som ikke kan endres uten betydelige merutgifter. Det er derfor et dårlig alternativ å bytte helg - for eksempel til 9. november og hjemmekampen mot Middlesbrough. Dette var den andre helgen som ble vurdert da styret i sin tid bestemte dato for fellestureen

Samtidig er det også et dårlig alternativ å ha årsmøte i London fredag kveld i en helg uten QPR-kamp. De som allerede  sitter på flybilletter vil kunne komme, men vi antar at folk som ikke har bundet seg opp vil foretrekke en London-tur for å se på fotballkamp og ikke bare for å holde møte. Noen har anledning til å forlenge helgen for å få med seg en mandagskamp - men slett ikke alle.

Det er imidlertid såpass mange som har satt av helgen og som allerede har kjøpt flybilletter at vi vil gjøre et forsøk på det siste likevel. Dersom mange nok er interessert i å komme til et QPR Norway-arrangement fredag kveld i kombinasjon med en annen kamp lørdag - og for enkelte også QPR-kamp mandag - vil vi vurdere å gjennomføre årsmøte og sosial samling med gjester som planlagt.

Dette forutsetter imidlertid at interessen er til stede.Vi kan ikke bruke supporterklubbens penger og våre QPR-venners tid på et arrangement hvor det bare kommer 12-15 mennesker.

Derfor trenger vi nå en umiddelbar tilbakemelding fra alle som til tross for kampflyttingen ønsker å komme på et arrangement i London fredag 25. oktober. Stedet er fortsatt Blue And White Bar under Loftus Road-enden av det som vi nå kaller KPF-stadion, og opplegget er fortsatt et årsmøte klokka 1800 og en sosial samling med QPR-relaterte gjester klokka 1930.

VI TRENGER IMIDLERTID EN BINDENDE PÅMELDING! Ikke bindende i juridisk forstand, men bindende på den måten at du vet at du faktisk akter å komme med mindre noe spesielt skulle inntreffe som hindrer deg.  Hvis du er helt sikker, vær snill og send en mail om dette til qprkaare@hotmail.com

Gi også beskjed om du har med deg gjester. Ikke-medlemmer kan selvsagt ikke stemme på et årsmøte, men det totale antallet kan ha betydning for om vi også gjennomfører en sosialt samling etterpå.

Det eneste realistiske alternativet til årsmøte i London 25. oktober er et møte i Oslo i november. Da vil vi forsøke å finne et lokale hvor vi kan se en lørdagskamp (kanskje ikke QPR) og holde et formelt møte før kampstart.

Hvis du er sikker på at du vil ønske å stille opp på et slikt årsmøte (forutsatt at datoen passer for deg) - send en mail til Kåre om det også.

For begge disse alternativene gjelder det at vi bare ønsker å høre fra de av dere som er helt sikre på at dere vil ønske å komme. Hvis svaret ditt er kanskje-muligens, behøver du ikke svare nå. Det vil selvsagt bli mulig å melde seg på også i etterkant når vi vet hva slags arrangement vi går for.

MEN FOR BEGGE ALTERNATIVER - GI OSS BESKJED RASKT. Vi må vite dette innen tirsdag kveld 3. september