Av DAG HÅKON HELLEVIK

Neste Superhoops, som dere får i september, inneholder en artikkel hvor vi ser på hvem som kan kalles QPRs beste spillere i det tredje årtusen. I denne sammenhengen kommer vi også inn på toppscoreren for denne perioden, og da gir jo spørsmålet seg selv: Hvem har scoret flest ligamål for QPR i inneværende årtusen, nærmere bestemt etter 1/1 2001?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas til nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2016/17) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålsserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2016/17 innen trekningen foretas. Svarfristen denne gangen er onsdag 31. august.

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig!) AUGUSTQUIZ i emnefeltet