Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vårsesongens vinnere har blitt behørig annonsert, så vi nøyer oss med å gå rett på sak. Knaggen denne gangen er at Joe Lumley, en tidligere QPR-junior, i skrivende stund har gode muligheter til å etablere seg som førstevalg i mål denne sesongen.

Dermed er spørsmålet: Hvem var den forrige målvakten med fortid fra QPRs juniorlag/U-18-lag som ble en etablert førstelagsspiller i den forstand at han spilte 50 prosent eller mer av QPRs ligakamper i en eller flere sesonger?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

 Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2018/19 innen 31. desember 2018.

Svarfristen denne gangen er mandag 10. september 2018 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) AUGUSTUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet

Ettersom vi er litt sent ute lar vi augustfristen rulle et stykke inn i september. Ca 15. september kommer en ny oppgave med frist omlag 1. oktober, og dermed skulle konkurransen  være i rute igjen.