Charlie Austin var endelig tilbake fra start og utgjorde eneste endringen siden lørdag.
Han brukte kort tid på introduksjonen og var farlig frempå allerede etter tre minutter. Stockdale i Brighton-målet var raskt nede i sitt venstre hjørne og reddet skuddet fra 18 meter. Dette satt egentlig standarden for den første omgangen.

QPR var best i duellspillet over stort sett hele banen, og produserte nok av sjanser og dødballer. Matt Phillips har fremdeles selvtillit til og avslutte, selv om det begynner å bli en stund siden han faktisk scoret. Det skal IKKE Phillips slutte med, for denne tirsdagen var han veldig nære ved flere anledninger. Spesielt 4 minutter på overtid da han fikk skutt fra 20 meter og ballen strøk stang ut.

Førsteomgangen var veldig bra, og spesielt den første halvdelen. Sandro vant mange viktige dueller og viser etterhvert gryende form, Hoilett fortsetter fremgangen han har hatt og bakover var vi solide. James Perch forsvant riktignok ut med skade allerede etter 13 minutter, men Angella kom inn og gjorde en grei jobb på midtstopperplass mens Onuoha ble skjøvet ut på høyrebacken.

Brighton produserte noen halvsjanser på dødball i den første omgangen, men stort sett dreide det seg om QPR. Vi var veldig gode i perioder.

Fem minutter, to tette og ei badehette
0-0 til pause for niende kamp på rad, må begynne å nærme seg ny rekord! (statistikerne der ute jakter?) De siste 45 minuttene skulle det derimot løsne også foran målene, og det for begge lag.  Først var det tre dystre QPR-minutter hvor Brighton fant nettmasker, og vi byttet ut Sandro med Karl Henry

Rekord med 9 kamper på rad med 0-0 til pause?

Først 0-1 etter corner som går på bakerste stolpe og blir headet inn i feltet igjen. Stephens gjør en form for liggende brassespark etter soleklart å ha dyttet vekk Sandro og setter inn 0-1. Sandro byttes ut og Green gjør seg bort rett i etterkant av det igjen.

0-2 kommer etter skudd fra ubegripelig hold og ikke var det av det helt fantastiske slaget heller, men Robert Green klarer ikke unngå at ballen går inn. La Parra er målscorer. Green ser den riktignok sent, men den skal uansett taes! 0-2 og nå så det mørkt ut med 35 minutter igjen å spille.

Austin-time
Det skulle gå 10 minutter før QPR responderte, eller rettere sagt, Charlie Austin responderte. Austin kriget inn reduseringen på skikkelig goalgettervis og gjorde seg enda mer spennende for eventuelle kjøpere i januar med den prestasjonen. Da var det kamp igjen og fremdeles 25 minutter igjen på klokka.

Rødt kort
Det skulle gå drøye 20 minutter før utligningen kom, og i mellomtiden skulle Brighton reduseres til 10 mann. Da hadde Hasselbaink utført sitt siste bytte da Polter (jøss...) kom inn for Fer 10 minutter før full tid. På dette tidspunktet hadde også Bobby Zamora entret banen og de skeptikerne var selvsagt engstelige for at han, av alle, skulle sette spiker´n i QPR-kista.  Dunk kommer sent inn i takling på Faurlin etter 84 minutter og får sitt andre gule kort i løpet av 10 minutter og må forlate banen. Faurlin var heldig som kom fra det uskadet og reagerte i sinne på taklingen og ble også notert i boka til dommeren med gult ved den anledningen.

2-2
QPR trykket på med en mann mer. 88 minutter spilt så var det igjen klart for Charlie Austin. Corneren ble slått fra høyre ved Faurlin. Austin kranglet i feltet med Bruno, noe han hadde gjort hele kvelden uten at dommeren hadde slått ned på det. Han fikk kranglet seg fri på glimrende vis og når Austin kommer til frie headinger fra 8 meter så betyr det veldig ofte mål, så også denne gang. 2-2 deilig!

Austin har akkurat satt inn 1-2!

Jaktet ledermålet, syv minutter tillegg
QPR var på hugget og kjørte serielederen hardt. Til tross for hele syv minutter tilleggstid og Phillips sin avslutning i stanga etter fire av dem, så endte kampen 2-2. Det har Brighton mest grunn til å være fornøyd med!!

QPR´s beste
Mange gode hos hjemmelaget i dag. Austin er det vanskelig å komme utenom med sine to scoringer, og er nok banens beste spiller totalt sett. Andre positive er Sandro, Phillips og Hoilett. Tydelig at Phillips trivdes med å få en hel kamp i sin vante kantposisjon.

Kun ett poeng, men mye positivt
Vi hadde håpet på å bryte rekken ubeseirede for Brighton, men var uheldige som kom bakpå. Det positive overveier likevel resten. Vi kommer tilbake fra 0-2, viser herlig lagspirit og fortjener faktisk alle tre poengene mot det laget som ledet serien før denne runden.

I tillegg går Austin ut og antyder at han ikke er på vei noen steder i januar, og sportslig er vi da sikret endel ekstra poeng i løpet av vårsesongen. Charlie Austin beviste i kveld at han er verdt sin vekt i gull, hvis noen skulle ha vært i tvil om det tidligere.

Nå nå Jimmy Floyd sin første trepoenger sikres til helgen!

QPR-Brighton 2-2 (0-0)
0-1 Stephens (53), 0-2 La Parra (56), Austin (65, 88)
Rødt Kort: Dunk (84)

QPR: Green, Perch (Angella 13), Onuoha, Hall, Konchesky, Sandro (Henry 55), Faurlin, Fer (Polter 81), Phillips, Hoilett, Austin