Av STIAN KARLSEN

Austin har vært ute med en skade i leggen, og ble ikke risikert fra start på Loftus Road lørdag ettermiddag. Da andreomgang var godt i gang, og det fremdeles var målløst, så fant Warnock ut at det var på tide å gjøre noe. Resultatet fikk han umiddrlbart da Austin headet inn sin åttende ligascoring to minutter senere. Scoringen ble servert på corner av Alejandro Faurlin

Ingen spiss fra start
Robert Green startet som vanlig i mål. Foran seg hadde han fire mann han etterhvert har blitt godt kjent med. Perch, Onuoha, Hall og Konchesky er i ferd med å bli vår faste bakre firer.

Ellers bestod resten av QPR-laget av midtbanespillere. Litte mer spennende uttak enn tidligere fordi Michael Petrasso endelig fikk sin debut fra start for QPR, og den sjansen tok han etter rapportene godt vare på. Flott!

Ellers på midtbanen var det Sandro og Faurlin inne sentralt, mens Yun og Hoilett tok hver sin flanke. På topp spilte Matthew Phillips nok en gang i uvant rolle. 

Hvordan laguttak kan være så forskjellig fra manager til manager er nesten utrolig. Petrasso og Hoilett var spillere som var helt ute i kulden hos Ramsey, som nå ser det ut til å blomstre litt etter at Warnock har gitt dem tillit.

Overlegent statistisk
QPR var best i det meste på Loftus Road lørdag ettermiddag. 8-1 i avslutninger på mål sier det aller meste. Leeds sin avslutning kom drøye fem minutter før full tid og var langt fra farlig. Det skal nevnes at Leeds hadde langt farligere muligheter som ikke gikk inn på denne statistikken. 

Til syvende og sist var likevel seieren fullt fortjent og banens beste kan fort være Leeds-keeper Marco Silvestri. 

Vår bestemann kårer vi til Alejandro Faurlin. Faurlin er i ferd med å finne formen og er litt kjappere i steget for hver fulle match han får nå. Mye involvert med ball og sjeldent han gjør feil, slår gode dødballer noe som også gir han en målgivende i denne matchen. 

Skryt også til debutant Petrasso for en godt over middels innsats. Charlie Austin fortjener selvsagt heder for sin scoring, og han skaper mer på sin halvtime enn laget produserte den første timen. 

Med clean sheet i dag så er det heller ikke mye å utsette på et den bakre fireren leverte denne ettermiddagen. En god dag på jobb for QPR dette. Deilig!


Onkel Tony var fornøyd med laget "sitt" i dag

 

U R´sss

QPR-Leeds 1-0 (0-0)
Mål: Austin 58 
Tilskuere: 18 031

QPR: Green, Perch, Konchesky, Hall, Onuoha, Yun (Chery 57), Petrasso (Austin 57), Hoilett (Henry 89), Sandro, Faurlin, Phillips