Av STEINAR SÆTHER

Så er tida kommet for første steg på vei mot Wembley. Hjemmekamp mot Bristol City bør bety underholdning, om det også betyr avansement er en helt annen ting, vi er som kjent ikke guds gave til cupfotballen.Badge Bristol city.png Men vi gjorde et ærlig forsøk forrige høst og toknoen steg videre fra den ytterste flause! Vi fikk et lite forsprang på Plymouth som nå troner helt i bunnen.

Serie og cup er to ulike ting og jeg kommer tilbake til seriekampen mot samme motstander til helga, for da er det vi som reiser nesten til WalesManager Lee Johnson gjør nok det samme som Mark Warburton, setter på et delvis nytt lag i forhold til hvem som har spilt de to første kampene. Noen vil bli tilbake på banen, jeg tenker på forsvaret. Det er viktig å samkjøre nye spillere samtidig som de på benkenfår testa seg - får vist seg fram.

For vår del er Ball, Pugh, Kelly, Wells, Kane, Oteh, Shopido og et par av de "gamle" unggutta som har skrevet ny kontrakt aktuelle. Mlakar og Smith, om de blir erklært friske og raske, er også aktuelle.

Å tippe cup er like lett som å tippe serien i championship. Men med huet under armen og armen i bind setter jeg igjen 2-1 til oss.