Av ANDERS HOLE

Uansett hvilket lag vi stilte med, skulle avansementet sikres. Harry satser ett hundre prosent på opprykk og da blir ofte Ligacupen nedprioritert. Likevel startet han med et meget friskt lag med en del av de kommende A-lagsspillerne som har blitt hentet inn, og en del andre som vanligvis er å finne i startelleveren. Med blant annet Brian Murphy som (endelig) fikk sjansen fra start.

Pangstart på kampen!
Allerede i det tredje minutt gikk vi i angrep. Hoilett fyrte av en kanon som traff nyervervelsen Charlie Austin i foten, noe som gjorde at hjemmelagets keeper Krysiak ble fullstendig utspilt. En pangstart på kampen, og det var det første målet til Austin i QPR drakta (godt å få i gang denne mannen).

Total dominans.
Etter dette tok vi fullstendig over kampen de neste 20 minuttene, og hadde flere sjanser. Blant annet en foss av cornere og en god heading av den evigunge kapteinen Clint Hill, som Krysiak klarte å slå unna. Total dominans utenom en situasjon hvor Exeters Reid klinket til, men Brian Murphy vartet opp med en like god redning.

Bølget fram og tilbake før pause
Etter at vi hadde vært de skarpeste i kampen kom både Exeter og QPR til en rekke sjanser, men både Murphy og Krysiak hadde kontroll. Det skjedde ikke spesielt mye mer før dommer Drysdale blåser av til pause. En fortjent 1-0 ledelse til oss etter 45 minutter.

Næmmen, enda en pangstart!
Pausen var så ferdig og det samme var Zamora for kvelden. Inn kommer Johnson og etter bare åtte minutter innpå serverer han den nye signeringen Danny Simpson. Han gjør alt riktig og pirker inn ballen, noe som markerer hans første mål og enda en pangstart for oss. To mål av to nykommere på samme kveld smaker godt! 0-2!

Exeter med en liten vitamininnsprøytning og to stolpetreff fra begge
I det 67. minutt kom Exeter til en skikkelig sjanse. Innbytteren Davies banket til på halvvolley og traff metallet. Etter dette fikk hjemmelaget litt håp om og faktisk skåre, noe som innledet til en god periode med skummel fotball fra gutta to divisjoner lavere enn oss. Etter dette var det vi som sto for moroa. Johnson kom til et brukbart skudd, og Shaun Wright-Phillips kom til et stolpeskudd et par minutter etter at han kom på banen.

Sluttspurten som aldri kom
Etter dette var begge lag svært tamme og det skjedde ikke mye mer enn det. 3 minutter var lagt til, men ingen lag klarte å produsere noe særlig mer. Med et avansement i boks er vi videre til neste runde i Ligacupen. Deilig følelse å vinne litt igjen!

U’rrs!

Laget: Murphy, Simpson, Dunne, Hill, Yun (Shaun Wright-Phillips 73), Barton, Jenas, Faurlin (Derry 63), Hoilett, Zamora (Johnson 45), Austin.