Av STEINAR SÆTHER

Ligacup i kveld. Et delvis b-preget Norwich får æren av å være første bortelag til å spille på ei ny matte på Loftus Road, det mot et delvis b-preget QPR. 

Skal ikke bruke lang tid på denne kampen. Gaz er ærlig og sier at det blir utskiftninger fra startelleveren lørdag, det også med tanke på første seriekamp hjemme lørdag mot Ipswich. "Ligaen har første prioritet uten skygge av tvil", sier han. Samtidig er det viktig å få i gang spillerne som har spilt lite og ingenting i våre første to kamper. 

Det betyr nok at Larkeche, Dixon-Bonner, Aoraha, Richards og Gubbins får spilletid. Får Colback spilletid? Hva med unge Kolli? Har jeg glemt noen? Hvilke av de etablerte som starter er selvsagt uvisst nå på morgenen, noen blir det dog. Den som (har skrump-)lever får se!

Manager Warner hos Canaries sier noenlunde det samme som Gaz. Kanskje de to nye spillerne som signerte søndag og mandag, Montoia (eks Benfica) og målvakt Quantrill, får spilletid? Sistnevnte kommer fordi Luton nå har avtale om kjøp av Tim Krul. Utover dette skal jeg ikke spekulere i noe som helst. De kommer gulkledte, og that`s it. 

Normalt(?) ville jeg satt en sikker B på langoddsen, jepp, QPR og cup og greier. Nå stiller nok lagene nokså likt hva kvalitet angår. Derfor tror jeg at kampen avgjøres på straffer. Om da ikke et av lagene - oss! - skårer det forløsende målet.