Sheffield Wednesday har ingen norsk supporterklubb, og supporterne er det ikke veldig mange av. Frode Tegnér er imidlertid en av dem. Frode er 37 år og bosatt i Bærum.

Han ble funnet på Twitter hvor han beskriver seg selv slik: "Industriens mann, følger Owls og leter alltid etter gode spillobjekter"
Frode tok utfordringen om å svare på noen spørsmål angående serieåpningen på strak arm. Her er resultatet.

Hvorfor Sheffield Wednesday?
Dette skjedde nok tidlig på 90-tallet. NRK hadde mange tippekamper hvor Owls var involvert (dette pga gode prestasjoner i både cup og liga). De hadde artige spillere i Waddle, Walker, Palmer, Hirst etc. 
Var først på Hillsborough mange år senere, men fansen og atmosfæren er grunn nok alene til å omfavne klubben!

Favorittspiller i klubben i dag og gjennom tidene?
Chris Waddle er den store helten. I dag har vi en spennende spiller i JJ (Jermaine Johnson). En rask ving som jeg håper får mye spilletid.

Styrker/svakheter i dagens mannskap?
Det positive er at vi har god kontinuitet fra fjoråret. Forutsatt skadefrie så har vi en god sisteskanse i Kirkland, samt store sterke stoppere (også bra reserver). Spennende raske spillere på topp og ett fantastisk hjemmepublikum.

På den negative siden så har de en kameleon til eier (Mandaric), man vet aldri hvor "han står" (dog til hans forsvar skal det sies at han reddet klubben fra konkurs noen år tilbake). Er usikker på bredden blant midtbanespillerne, og det finnes ingen typisk goalgetter på topp før det eventuelt signeres en ny.

Ditt forhold til QPR?
Min aller første kamp i England var faktisk på Loftus Road (mot Villa) på tidlig 90-tall. De senere årene har det vel vært mest "sirkuset" i klubben som har vært moro å følge. Det virker som om klubben har mange norske følgere, så det drypper alltid litt qpr-stuff :)

Hva blir resultatet lørdag?
Satser på kontringsstyrke hos bortelaget og det blir alltid målrike oppgjør med Owls. Vi har mest å vinne, QPR mest å tape... 1-2

Hvor havner de respektive lagene når status gjøres opp i mai 2014?
Litt optimistisk på egne vegne så satser jeg på at Sheffield Wednesday havner påøvre halvdel. Dette er en tøff liga, noe som dere sikkert vil merke. Få lag som bouncer rett opp igjen. QPR burde dog etter alle solemerker kjempe blant topp 6 (playoff?)

Vi takker Frode for sporty innstilling og ønsker både ham og Sheffield Wednesday lykke til i sesongen som kommer, men tipset på 1-2?? Ærlig talt...eller?

U R'sss