Av STIAN KARLSEN, EVEN LÜBECK OG ANDERS HOLE

Irske Shamrock Rovers sto på motsatt banehalvdel lørdag ettermiddag, og endelig klaffet det for QPR! Guttene ga seg ikke før det sto 4-0 på resultattavla.

Kampens desidert beste spiller var Junior Hoilett, som har vist gryende form i pre-season. Han og Charlie Austin scoret to mål hver i en kamp QPR dominerte fra start til mål, og hadde det ikke vært for en god Shamrock-keeper, kunne det blitt både fem og seks mål for de røde og svarte for anledningen.

Faurlin tilbake!
Hyggelig er det også å se at Ali Faurlin er på god vei tilbake etter skadeavbrekket, og om han fortsetter å holde seg i god form skal det bli vanskelig for Harry å sette han ut av laget.
 
Forbedret tropp tirsdag
Irlandsturneen avsluttes med kamp mot Athlone Town på tirsdag klokken 19.00, denne gangen med Loic Remy og Adel Taarabt i troppen. Remy ankom troppen søndag kveld, og etter en mislykket medisinsk test for Liverpool, er han nå forhåpentligvis klar for å blø for drakta og fortsette å spille for QPR. Newcastle-ryktene er fortsatt tilstede, men etter at de tidligere denne uka signerte Shakhtar Donetsk-spissen Facundo Ferreyra, virker det som om franskmannen blir å se i den hvite og blå drakta i den kommende Premier League-sesongen.

Kampen vises live på QPR sin YouTube kanal.

Ny mann på høyresiden?
Mauricio Isla er på vei til QPR fra Juventus. Den 26-årige chileneren er en offensiv høyreback som også kan bekle en midtbanerolle.

Han startet sin profesjonelle karriere i Udinese, før han skiftet beite og tok turen til Torino og Juventus. Der har han kun fått 29 kamper på to år, mye på grunn av at han har hatt konkurranse med en av verdens beste vingbacker, nemlig sveitseren Stephan Lichsteiner.

VM-helt
Isla spilte alle de fire kampene for Chile under VM, deriblant mot stornasjonene Nederland og Spania. Han var med på den eventyrlige reisen for chilenerene, som fikk en brå stopp mot vertslandet Brasil da de tapte på straffer. Isla gjorde en god figur på en litt uvant posisjon, nemlig høyre back. Han gjorde sakene sine gody og Harry ble nok enda mer interessert etter verdensmesterskapet. Nå gjenstår det bare å se om overgangen går i vasken eller ei, men om Isla setter pennen på papiret bør vi være veldig fornøyde med signeringen!

Isla er kun en medisinsk sjekk unna QPR-trøya og kommer i første omgang på lån ut sesongen 2014/15. QPR har i tillegg sikret seg opsjon på kjøp av spilleren. Denne overgangen er ennå ikke bekreftet fra noen hold, men skal være på plass innen kort tid.
 

Enda en fra Cardiff inn?
I tillegg til at Isla er så godt som klar, ser det nå ut som at vi har finsiktet oss inn på Cardiffs offensive midtbane Jordon Mutch.
22-åringen var, som Steven Caulker, ett av Cardiff sine få lyspunkt i fjorårets sesong. Han skal visstnok på medisinsk test i morgen, og vi kommer tilbake til dette når overgangen er bekreftet.
Rapportene sier at vi har bydd 6 millioner pund for mannen som kun har ETT år igjen av kontrakten. Kanskje litt vel dyrt for en spiller som går gratis til neste sesong?

Han er uansett en forbaska god fotballspiller, som kan havne i 10'er-rollen. Han kom opp fra Derby sitt ungdomsakademi, men signerte for Birmingham i 2007. Der var han til 2012, i tillegg til flere låneopphold i lavere divisjoner. Han ble så solgt til Cardiff, hvor han signerte en tre års kontrakt. Han har fått med seg 53 kamper på to sesonger for Vincent Tan og gjengen, men vi håper det blir med det tallet. Han har også spilt aldersbestemte landskamper for England, men har enda til gode å ta det berømte steget opp og debutere for "Three Lions". Skuddfoten og teknikken er to av de mange ferdighetene hans i hans imponerende register. Det ville virkelig ha vært en knallsignering om vi fikk Mutch til Loftus!

Shamrock Rovers-QPR 0-4

QPR: Rob Green (Brian Murphy, 46), Danny Simpson, Armand Traore, Steven Caulker, Nedum Onuoha, Richard Dunne, Joey Barton, Alejandro Faurlin (Karl Henry, 65), Junior Hoilett, Charlie Austin, Bobby Zamora (Shaun Wright-Phillips, 63)

Ubenyttet reserve: Clint Hill.

Ikke med i troppen og klare for kamp på tirsdag: Adel Taarabt, Rio Ferdinand, Loic Remy, Matt Phillips og Yun Suk-Young.

0-1: Hoilett, 0-2: Austin, 0-3: Hoilett, 0-4: Austin

U R'sss