Laget bestod denne kvelden av to endringer siden lørdag. Ingen Odubajo og Austin, og inn kom Kakay og Dykes.
QPR, igjen i en 5-3-2-formasjon, stilte da følgende mannskap: Seny Dieng; Osman Kakay, Rob Dickie, Jordy de Wijs, Yoann Barbet, Sam McCallum; Dom Ball, Stefan Johansen; Ilias Chair, Chris Willock; Lyndon Dykes.

Det mest gledelige er at Luke Amos tok plass på benken etter lang tid på sidelinjen med en kneskade.

Etter comebacket på lørdag var QPR i fyr og flamme fra start av i denne matchen. De første 10 minuttene vant man alt av dueller, holdt ballen langs bakken, slo gode dødballer og skapte flere sjanser. Det var kaotisk i Bournemouth-forsvaret ved flere anledninger uten at QPR fikk den siste touchen som ga ledelse. Momentumet i matchen døde brått etter 12 minutter.

Nonchalant Dickie
QPR liker å spille seg ut bakfra, og litt for ofte går dette på marginer. Akkurat de marginene bikket feil vei ved 1-0. Dickie har tilsynelatende god tid, men Anthony jager med maksimal intensitet. Han stjeler ballen og Dickie blir liggende på bakken og rope på frispark. Mulig han skulle hatt det, men det er uansett klønete og arrogant opptreden av Dickie som gjør at han havner i situasjonen. Anthony fosser alene mot mål og gjør ingen feil når han setter ballen i det lengste hjørnet forbi Dieng.

Rot
Etter scoringen mister QPR flyten og det blir rotete ut hele omgangen. Bournemouth tar over mye av banespillet og tvinger oss til å slå langt. Det er vi rett og slett ikke gode på, og QPR vant knapt en duell på disse oppspillene.

Etter 37 minutter blir vi straffet igjen. Denne gangen er det et Bournemouth med selvtillit som fører til scoringen. Fint gjennomspill til Anthony, kontrollert innlegg langs bakken inn foran mål og Solanke kan nærmest spasere inn 2-0 til hjemmelaget. Nok en gang er vi ute å kjøre. Kan vi komme tilbake nok en gang da?

QPR makter ikke produsere noe som helst før hvilen og totalt sett blir dette en svak omgang av våre gutter.

Rundspilt og dobbelbytte
Etter pausen kommer QPR uforandret ut til den andre omgangen. Denne gangen var det Bournemouth som skulle komme offensivt ut og jage en tredje scoring. De var eventyrlig nært etter 54 minutter. Ossie Kakay mister ballen på høyresiden og Solanke blir satt opp på 14 meter med fritt skudd. Han sikter på lengste kryss, men ballen går i stanga med minst mulig margin.

Det ble det siste fra Kakay, som ikke akkurat oser championshipklasse for øyeblikket, da han blir byttet ut til fordel for Albert Adomah. Lyndon Dykes hadde også en middels dag på jobben og Andre Gray kom på banen i samme åndedrag.

Sam McCallum!!
En som hadde en god dag på jobben var Sam McCallum, som etter 57 minutter skapte spenning i oppgjøret igjen. Ballen havner hos McCallum i feltet etter en blokkering av skudd. Han forsøker først et innlegg, som blir stoppet med hånda, plukker opp ballen på nytt og drar seg inn og skyter fra 10 meter. Ballen går via en forsvarer og i kortehjørnet til en utspilt keeper Travers.

2-1 og full match igjen!!

Åpen kamp
Etter scoringen leger QPR trykk på Bournemouth noen minutter uten å skape de store sjansene, før hjemmelaget igjen får en god periode hvor QPR har mer enn nok med å forsvare seg. Spesielt Bournemouth sin dribleglade venstreback Zemura var en håndfull for QPR-forsvaret til tider.

Det blir mye nesten begge veier…

Jordy de Wijs er nært på en heading med cirka 10 minutter igjen å spille, men Travers varter opp med en god redning.

Siste byttet
Ilias Chair jobbet og slet iherdig, men hadde heller ikke sin beste dag. Etter 82 minutter ble han tatt av banen og George Thomas kom inn. QPR trykket mer og mer på ettersom klokken nærmet seg 90 minutter.

George Thomas prøvde seg på en volley, flere cornere skapte uro og Bournemouth-forsvaret var nært ved å sette ballen i eget nett ved en anledning. Skulle QPR klare å få den viktige utligningen på overtid igjen da? Temperaturen i matchen var høy og det florerte med gule kort. QPR lot seg provosere over et dønn kynisk hjemmelag som benyttet alle midler for at tiden skulle gå.

4 minutter blir lagt til og det jages intenst. På overtid av overtiden kommer sjansen til Andre Gray. Han får en heading fra fem meter, men det er vanskelig å få noe ordentlig kraft i avslutningen. Travers har likevel trøbbel med avslutningen da han er godt ute av posisjon, men redder poengene for hjemmelaget.

QPR går på sesongens føste tap med 2-1 i Bournemouth. Totalt sett hadde det nok vært mest rettferdig med et uavgjortresultat. QPR er et stykke unna bestenivå, men gjør heller ingen dårlig match. Bournemouth kommer til å være helt der oppe gjennom hele sesongen og er nok det mest solide laget vi har møtt hittil. Nå gjelder det å slå tilbake allerede på lørdag.

Spillerne
La oss begynne med det negative. Osman Kakay viser svært lite som tyder på at han holder topp championship-nivå, og det føles litt tungt. Han har fått endel sjanser, men gjør for mange enkle feil på backplass. Lyndon Dykes skuffet oss også denne kvelden og var svært lite involvert den tiden han spilte. Når han først begynte å vise seg frem så var det for sent og han ble byttet ut.

De med størst grunn til å være fornøyde med innsatsen er Willock, De Wijs og McCallum. Har sett Willock bedre, men han var igjen solid og et konstant uromoment når han blir brukt. De Wijs klart best av de tre bak i dag. Rydder kompromissløst unna når det trengs og tar ekstra ansvar når Dickie har en "off"-dag. I tillegg er han et offensivt våpen som kommer til mange avslutninger på dødball. Sam McCallum  er i ferd med å vise seg skikkelig frem og virker å være den spilleren vi håpte han skulle bli. Herlig scoring og generelt god kampen gjennom. QPR sin bestemann

Bournemouth-QPR 2-1 (2-0)
Anthony (12), Solanke (37), McCallum (57)