Av STEINAR SÆTHER

2-0 i Stoke er alltid kjekt! Vi har den profesjonaliteten som skal til for å holde formen til endes sjøl om vi ikke har verken gull og sluttspill å kjempe om, eller det som verre er, kjempe for å overleve i Championship. Og jeg tror bestemt at en nordmann har sitt å si i den saken. Stefan Johansen har tilført spillergruppa det aller meste som laget mangla fram til og med juledagene. Kudos til Finnmark og Warburton! 

Om vi beholder Stefan og de andre som kom i januar, og samtidig beholder de andre vi allerede hadde, er vi på god vei mot en topplassering. Og nå på tampen har spekulasjonene begynt om hvem som skal til oss eller selges. Det vi vitterlig veit nå er at Cameron reiser. Sommeren blir mer interessant enn på lenge. Men først Luton Town!

Ved sesongstart var det uvanlig mange meninger om hvor vi ville finne Luton Town ved sesongslutt. Fikk inntrykk av at hele tabellen var i bruk. For min egen del var jeg sikker på at de ville klare seg med ok margin - mens andre faktisk sysla med tanken på sluttspill - eller nedrykk for andre. Forvirret? Ikke etter den siste kampen for sesongen - mot oss! 

Hatters har spilt seg fram til en - litt - imponerende 12. plass. Således er det av minimal interesse hvordan kampen i dag ender. I hvert for den som ikke har hjertet i noen av klubbene. Men det har vi! 

Så: Vi satser på plassen over oss som Cardiff besitter nå. De leder på oss med 2 poeng, ergo må de gå på et tap om vi skal bytte plass. Bakfra kan særlig Middlesbrough, men også Millwall, overta vår plass. Vår motivasjon bør da være god nok foran kampen. Luton kan enten forbli på sin 12. plass eller i beste fall rykke èn plass opp.

La oss meg ikke gjøre denne kampen til noen stor sak, bare konkludere med at vi skal ha størst motivasjon. Et par skader hos Hatters, hos oss er altså Kane ute med 7 kampers suspensjon mens Ball fredag kveld kanskje, kanskje ikke blir klar.

Med Stefan og Charlie på banen fra start, skal vi klare Hatters. Jeg ser igjen for meg tomålsseier og sier 3-1. Bare så synd Cardiff også tar minst ett poeng...

En liten tur til Skottland. Våre navnebrødre Queens Park fra Glasgow har i flere sesongen spilt profesjonelt på 4. nivå, men nå skjer en endring på det. For laget vant serien suverent! Kun 2 uavgjorte kamper, resten var seiere! GRATULERER!

Avslutter med å takke for gode tilbakemeldinger gjennom sesongen. Det være seg selve skrivejobben, seier-tap og sluttresultatene. Ønsker alle en god sommer 🙂