QPR startet med et lag uten overraskelser. Faurlin ute med skade førte til en endring fra kampen mot Derby. Gary O'Neil erstattet den uheldige argentineren.

Green bakerst med sine faste fire foran seg i Assou-Ekkotto, Dunne, Hill og Simpson. På benken hadde Onuoha tatt plass etter sitt skadeavbrekk.

På midten var det Phillips og Hoillet som utgjorde bredden med Barton, Jenas og O'Neil sentralt. Noe overraskende at Henry ble benket, men det taes som offensiv holdning fra Harry sin side.
Charlie Austin var mannen som skulle utgjøre den største trusselen helt fremme.

Fyrverkeriåpning
QPR gikk ut i høyt tempo, med høy innsats og høyt press. Laget fikk muligheter umiddelbart, og de var i størrelsesorden meget store!
Junior Hoillet dro seg inn i banen allerede etter to minutter og banket ballen, via McCarthy i Reading-buret, i tverrliggeren fra drøye 20 meter. Charlie Austin burde satt inn 1-0 to minutter senere da han kom til avslutning fra 8 meter etter innlegg fra Phillips. Dessverre var McCarthy på hugget med en god redning.

Klart best
QPR kjørte på videre og spilte ordentlig god fotball den første halvdelen av omgangen. Mange gode kombinasjoner satte opp vingene våre i utfordringsposisjon gang på gang, og både Hoilett og Phillips var mer enn en håndfull for hjemmelagets backer. Til tross for spillemessig stort overtak så kom ikke uttellingen.

Hjemmelaget med sin første mulighet
Reading, med eks.QPR-spiller Gorkss i forsvarsrekka, kom til sin første sjanse når halvtimen var spilt. En heading fra Baird etter innlegg fra høyre som Robert Green måtte ut i full strekk for å forhindre baklengs. Det var livlig på Madejski stadion og at lagene gikk i garderoben til pause med 0-0 hadde ingenting med at kampen var kjedelig å gjøre. Både Charlie Austin og Junior Hoilett hadde meget gode forsøk rett før spillerne gikk inn i spillertunnellen

Skader
Jermaine Jenas måtte forlate banen før pausen med en strekk. Da hadde det vært lett å sette på Jenas, men Harry hadde virkelig lyst på tre poeng i dette oppgjøret og ba Kranjcar om å kle av seg overtrekksdrakta. Deilig å se offensiv innstilling, men skadene skulle ikke ta slutt med dette. Richard Dunne tok også telling i den første omgangen og han forble i garderoben etter pausen. Godt for oss at Onuoha nå var klar til innsats.

Andre omgang
De siste 45 minuttene ble langt fra like bra som de første 45, men to mål ble det likevel. Det første til Reading etter 62 minutter. Ett innkast, som ikke skulle vært Reading sitt i utgangspunktet, endte med en enkel pasning til McCleary. Han satte fart og Joey Barton bommet fullstendig i sitt press på ballfører. McCleary takket for plassen og fyrte av en kanon fra rundt 30 meter. Skuddet gikk via stanga nede i Green sitt høyre hjørne og inn i nettmaskene. 1-0 til Reading føltes blodig urettferdig!
Minutter senere kunne Reading gått opp til 2-0 etter en kontring, men Green reddet avslutningen fra Jordan Obita med en glimrende beinparade.

Ferdig byttet og ny skade
Redknapp måtte gjøre noe etter scoringen og tok O'Neil av banen til fordel for Andrew Johnson med sitt tredje og siste bytte. To minutter senere begynte, selvagt, Junior Hoilett å hinke rundt med strekk. Hoilett fikk behandling og kom tilbake på banen, men hadde ingenting å bidra med de siste 20 minuttene.

Revansje fra Joey
Etter 78 minutter fikk QPR frispark på 16-meteren etter at Gorkss hadde kommet sent inn i en takling på Austin. Kranjcar og Barton diskuterte heftig hvem som skulle ta seg av frisparket, og Joey fikk til slutt viljen sin. Det skulle vise seg å være den riktige avgjørelsen, for frisparket satte han vakkert inn i McCarthy sitt venstre hjørne til 1-1. Kanskje like vakkert var det da han løp til benken i etterkant og viste frem drakt "32 Faurlin" som en gest til den skadeforfulgte Alejandro Faurlin. Slikt vitner om herlig lagmoral og varmet hjertet til en QPR-supporter.

Jevnt kampen ut
Spillet bølget siste kvarteret. QPR var nærmest, selv med en hinkende Hoilett og kanskje burde Phillips eller Johnson satt inn vinnermålet. Tilslutt var det likevel helt greit at dommeren blåste sluttsignalet og at stillingen var 1-1. Ett poeng i en særdeles vanskelig bortematch, og med periodevis meget bra spill, bør vi være brukbart fornøyd med!

Hos QPR var det mange som hadde en god dag. Phillips viser at han er på vei mot skikkelige saker. Hoilett var veldig god frem til skaden, og O'Neil hadde en god kamp på midten og Johnson var livlig når han kom inn. Kranjcar og Barton var nok spillerne som skuffet mest, men begge viser glimt av storhet likevel.

Reading-QPR 1-1 (0-0)
Mål: McCleary (62), Barton (78)

QPR: Green; Simpson, Dunne (Onuoha 45), Hill; Assou-Ekotto; Phillips, Barton, O’Neil (Johnson 65), Hoilett; Jenas (Kranjcar 31); Austin.
Ubenyttede reserver: Traore, Chevanton, Henry, Murphy.

Tilskuere: 21497 (2300 bortesupportere)
Dommer: Anthony Taylor