Av STIAN KARLSEN

Joey Barton, 33 år, spilte i QPR i perioden 2011-15 (utleid til Marseille 2012/13) men signerte ikke ny kontrakt med klubben da den gikk ut etter forrige sesong. 

Joey var lenge på jakt etter ny klubb, og sesongen var godt i gang da han signerte for Burnley i slutten av august. Han har spilt solid i hele høst og har vist seg å være en nyttig investering. 

Clint Hill om Barton
Clint Hill har tilbrakt mange timer i garderoben sammen med Joey Barton og har følgende å si om at han nå kommer tilbake som gjest på Loftus Road.

- Jeg håper han får en god mottakelse, fordi det syntes jeg ærlig talt han har fortjent. Uansett hva som skjedde når han var i QPR så ga Joey alltid 100% og det lærte fansen å sette pris på etterhvert

- Jeg håper de applauderer han skikkelig før kampen - for så å bue som pokker på ham etter at første fløytesignalet har gått!

Mange spennende poenger med helgens match.
Kan QPR ta sin tredje strake, og den første under Jimmy Floyd Hasselbaink sin ledelse? 

En ting er sikkert. Joey Barton kommer til å gjøre alt for at QPR ikke skal lykkes med det. Uansett så er det ikke vanskelig å være enig med Clint Hill i at Joey fortjener en hyggelig mottakelse på Loftus Road.

U R´sss