Av STIAN KARLSEN

Klubben har brukt tid på ansettelsen etter at Chris Ramsey måtte forlate skuta 5 november. Prosessen har ført til at vi har ansatt noe av det mest spennende balløya har å tilby for øyeblikket. Noen vil se på det som et sjansespill, men majoriteten av QPR-folket uttrykker tilfredstillelse over at Hasselbaink er ansatt. 

Fra Burton-suksess
43-åringen, med en fortid som spiller i Chelsea, startet sin managerkarriere i belgiske Royal Antwerp. Dette var i 2013 og han førte laget til 7 plass i den nest øverste divisjonen i Belgia. 

Hasselbaink overtok Burton Albion i november 2014 etter Gary Rowett, og har hatt suksess fra dag én. Han tok laget til opprykk fra League Two på første forsøk og har overrasket alle i sin første sesong i League One. Han forlater Burton på toppen av tabellen etter 21 spilte kamper. Det er imponerende!

Oldfield assistent
Hasselbaink tar med seg sin assistent, David Oldfield, på lasset fra Burton. Duoen har imponerende 33 seire på 54 kamper på samvittigheten sammen. 
De to har allerede ledet sin første treningsøkt på Harlington i formiddag. 

Hasselbaink uttaler følgende til klubben i forbindelse med offentliggjøringen. 
- Det var ingen enkel avgjørelse å forlate Burton, men når du får en mulighet til å komme til et sted som QPR med den posisjonen klubben er i og med den tilgjengelige stallen man har til rådighet, så var det noe jeg ikke kunne si nei til. 

- Jeg føler at klubben er på vei opp. Den følelsen vil jeg ta vare på og forsterke. 

- Jeg er glad for muligheten her i QPR, muligheten til å lede QPR-familien, være en frontfigur, og sette mine egne fotavtrykk på ting for å ta klubben videre fremover.

- Det er et utrolig stolt øyeblikk for meg og jeg vil gi alt for å representere klubbemblemet på en best mulig måte

CVYtoY1WIAEN6_Y.jpg-large.jpeg

Les Ferdinand vurderer prosessen
Sportsdirektør Les Ferdinand satte dette om prosessen som førte til ansettelsen av Hasselbaink:
- Vi hadde en meget grundig rekrutteringsprosess som fikk frem flere glimrende kandidater. Vi ga oss selv en liten hodepine på grunn av det høye nivået kandidatene vi snakket med hadde, men Jimmy var uten tvil den beste av de beste

- Vi har blitt voldsomt imponert over arbeidet han har gjort i Burton. Opprykk fra League Two og det faktum at han forlater dem på toppen av League One forteller om en fantastisk jobb. 

- Han har det lille ekstra man ser etter hos managere, men ikke bare det, han er også en sterk autorisk leder som forlanger respekt av alle han jobber med. 

- Han vender alle steiner i sitt arbeid på treningsfeltet og forbereder seg og laget grundig. Han er en ung manager og vet hva fotballe dreier seg om. Vi er veldig fornøyd med å ha kommet til en avtale og ser frem til et spennende nytt kapittel på Loftus Road. 

Takker Warnock/Blackwell
- Vi er samtidig takknemlige for det Neil (Warnock) og Kevin (Blackwell) har gjort i sine midertidige jobber i en kritisk tid av sesongen. Det å ha disse to erfarne herrene har gitt oss tiden vi trengte for å gjøre den riktige ansettelsen. 

- Neil´s følelser for QPR er åpenbare og i den korte tiden han har vært her. Vi er ham evig takknemlig for måten han har kommet inn og hjulpet oss. Han ledet oss til syv poeng på fire kamper, og det sier noe om hva slags innflytelse han har hatt i løpet av den korte tiden. Vi takker både ham og Kevin (Blackwell) og ønsker dem alt godt for fremtiden.

Ingen tvil om klubben går inn i en ny epoke. Dristig valg kanskje, men Hasselbaink oppfyller de fleste av kravene som har blitt fremstilt av fansen. Spennende tider! 

U R´sss