Av Kåre Svang 

Det er bare å gratulere vår nettredaktør Stian Karlsen med prisen for beste supporterklubb på nett og sosiale medier. Gratulasjon går også til Frode Rekve som er vår nestor på facebooksidene.

Dette var virkelig en hyggelig nyhet å motta – og spesielt når vi vet hvor mange og store supporterklubber vi kjemper i mot. Dette er en hyllest spesielt til Stian som legger ned masse dugnadstimer for denne supporterklubben, men også andre bidragsytere skal nevnes foruten Frode Rekve – personer som jevnt og trutt leverer artikler eller på andre måter bidrar til sidene; Dag Håkon Hellevik, Steinar Sæther og Allan Klo. Gratulerer – og tusen takk til dere alle. 

Stian har ett ønske – han håper at flere har anledning til å bidra inn som skribenter inn i den kommende sesongen – vi trenger påfyll. Har du lyst til å være en del av et «winning team» så ta kontakt med Stian.
 
Her følger omtalen fra SBF - en svært hyggelig lesing: 

"QPR NORWAY tildeles prisen for beste supporterklubb på nett og sosiale medier av Supporterunionen for britisk fotball. I vurderingen heter det at QPR Norway har en bra oppdatert hjemmeside, smakfull layout og en artig sak med legenden Gareth Ainsworth som skal holde konsert i Trondheim. Fantastisk fin Facebook-side, mens Twitter-kontoen er ikke oppdatert siden 2015.

QPR Norway imponerer med at de har laget en hjemmeside- og en Facebook-side som er vel så bra som supporterklubber med flere heltidsansatte. Denne gangen var QPR det lille hestehodet foran. Som QPR-supporter må du være stolt av supporterklubbens innsats og arbeid med de sosiale medier. Nettsiden er uten tvil designet og satt opp med hjertet. Den er smart satt opp og her finner du alt som er viktig som skjer i klubben og supporterklubben. Ryddige og gode artiker hever siden. Cirka 20 artikler i måneden er mer enn godkjent. Værvarsel fra Shepherds Bush og andre nyttige linker krydrer siden. I tillegg har de den daglige kontakten med sine supportere gjennom Facebook og Twitter. QPR havnet denne gangen rett foran Manchester City, Manchester United og Liverpool. Med klubber som Stoke, Ipswich, Leeds, Celtic, Chelsea, Aston Villa, Blackburn og Bournemouth bak der igjen. 
 
mvh 
Tor Sandø 
styremedlem 
Supporterunionen 
for britisk fotball "