Fordelen med å være medlem er primært at man får tilgang på billetter to uker før de legges ut for åpent salg. Det er viktig på en stadion som Loftus Road som har begrenset tilskuerkapasitet, bare 18.300. Men av samme grunn får du bare en billett per medlemsnummer.

Medlemsskap er dermed én av faktorene som øker muligheten til å få plass til den kampen du skal se. Har du behov for flere plasser, må du altså alliere deg med andre medlemmer. Vårt eget diskusjonsforum blir dermed en viktig arena for å skaffe seg en slik allianse.

En veteran i supporterklubben, Stein Hanstad fra Oslo, har laget en god fremgangsmetode med beskrivelse på hvordan du utfører dette:

BILLETTKJØP OG OPPRETTING AV QPR FANS NETWORK.

  • Logg inn på QPR online ticketing med logonid (6-sifret tallid). Gå til “My account” – trykk på “My QPR Fan Network”
  • Legg inn de id’ene du har tilgang til (må avtales med vedkommende). Antall medlemmer i ditt nettverk gir deg tilgang til like mange billetter + deg selv. 2 medlemmer + deg selv = 3 billetter.
  • Etter at du har valgt plasser må du “assign” billettene til medlemmene i nettverket ditt.
  • Deretter kommer det viktigste punktet, nemlig å velge “ticket type”.
  • Velg enten “ticketFast – Print at home”. Da får du en e-post med billettene i pdf-format som printes ut hjemme.
  • Eller alternativet under “Normal Tickets”. Da blir de enten sendt i posten til deg eller du henter de i Box Office.

PS. Billetten på ditt eget medlemsnummer blir lagt inn på kortet ditt, mens billettene kjøpt på dine medlemmer i nettverket blir levert som beskrevet over.
Du må altså vise ditt personlige kort ved inngangen for elektronisk avlesing.